mam problem z moim Forerunnerem 305 polegający na tym że nie mogę go uruchomić. Nie reaguje zupelnie na wciskanie (krotkie, dlugie) przycisku właczania. Nie reaguje także na podłaczenie do prądu - brak jakiejkolwiek informacji na wyświetlaczu (do tej pory zawsze pojawiała się informacja o ładowaniu baterii). Nie wiem co się stało bo jeszcze przedwczoraj działał.....
Macie jakieś rady (poza oddaniem do serwisu)?
Problem z Garminem 305 - nie można włączyć
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej miałem podobna sytuacje trzeba go zrestartowac robioc następująca czynność Przytrzymaj jednoczesnie przycisk power I lap lub jak to Nie zadziała power I start wiem ze jak mialem podobny problem to facet w garmina sklepie zrobil tak mówił ze to sie dość często przytrafia
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
ja miałem to samo w zeszły weekend. Na jednym treningu pokazywał, że bateria jest wyczerpana, ale garmin działał do samego końca. Po powrocie podłączyłem do ładowania. Na następny dzień już się nie włączył. Przeleżał podpięty do ładowarki 2 dni i trzeciego dnia ni z tego ni z owego odpalił się, ale pokazał, że bateria jest pusta...
Po naładowaniu ostatni tydzień działa bez zarzutu.
Po naładowaniu ostatni tydzień działa bez zarzutu.
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
- bogdanos
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:50
- Życiówka w maratonie: 3:39:01
Dzisiaj żona zawiozła mojego Garmina z taką samą przypadłością do Entre w Warszawie gdzie go kupowałem w celu zxareklamowania go, koleś włsnie zrobił to co kolego napisał powyżej czyli twardy restart ale żoan nie zapanietała konfiguracji przyscków podczas tej czynności, pewnie było to tak jak opisano powyżej. Teraz wszystko działa. Podwjrzewam że w samym serwisie wiedzą o tym od niedawna bo jakieś 1,5 roku temu też garmin 305 przestał mi działać i wymienili mi na nowy, a teraz restart i wszystko działa 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i rady
Mój Garmin postanowił reaktywować się sam - zostawilem go na cały dzien podłaczony do ładowarki i o ile wychodzą rano nie widzialem oznak życia Garmina (w tym brak było nawet komunikatu o ładowaniu baterii) o tyle wieczorem, ekran i Garmin ożył.
O tym, że problem jest często spotykany, świadczy korespondencja na forum Garmina. Załączam link dla zainteresowanych
https://forums.garmin.com/showthread.php?t=9675&page=4

O tym, że problem jest często spotykany, świadczy korespondencja na forum Garmina. Załączam link dla zainteresowanych
https://forums.garmin.com/showthread.php?t=9675&page=4