Byłem na badaniu stopy organizowanym przez firmę Asics. Wyszło na to, że jestem nadpronatorem - brzmi prawie tak samo groźnie jak terminatorem - i miły pan zaproponował mi buty dla mnie idealne Kayano 16 - nie żebym mu nie wierzył, że są takie dobre tylko kosztują ponad 5 pak. Tak sobie poprzeglądałem na spokojnie w domu ofertę asics'a i wyszło mi na to, że takim uboższym bratem Kayano 16 jest GT-2150 a już całkiem biednym model Virage 4. W zasadzie najbardziej potrzebny jest mi system DuoMax - jeśli się mylę proszę o uświadomienie. Co stracę jeśli skuszę się na tańszy czyli GT-2150, lub najtańszy model czyli Virage 4?
ps.ważę 85 kg, i biegam w tygodniu ok 35 km.
Asics Virage 4`
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Witam,
Z tego co zrozumiałem jesteś pronatorem. Przy Twojej wadze najbardziej optymalne byłyby Asics Gel GT 2150. Niestety Virage 4 może nie zapewnić Ci dostatecznej amortyzacji co groziło by ewentualnymi urazami. Jak zjedziesz z wagą do 75kg spokojnie możesz zaopatrzyć się w Virage.
Z tego co zrozumiałem jesteś pronatorem. Przy Twojej wadze najbardziej optymalne byłyby Asics Gel GT 2150. Niestety Virage 4 może nie zapewnić Ci dostatecznej amortyzacji co groziło by ewentualnymi urazami. Jak zjedziesz z wagą do 75kg spokojnie możesz zaopatrzyć się w Virage.

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki bardzo.

Przy wzroście 190 cm jest to tak trudne, że nawet o tym nie myślę. Cieszę się, że warzę tylko 85 kgwysek pisze: Jak zjedziesz z wagą do 75kg spokojnie możesz zaopatrzyć się w Virage.