Nike Lunarglide+. Potrzebuje pomocy !

Awatar użytkownika
Ultimate_Runner
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 34:33
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich. A więc, zastanawiam się nad kupnem tych butów, chodzi mi przede wszystkim o to czy buty te dobrze nadają się na szybkie treningi, przypuśćmy bieg ciągły z prędkością 3:30min/km, czy są wygodne i dobrze przystosowują się do stopy. Dodam, że jestem bardzo lekkim biegaczem (Wzrost- 174, Waga-55kg), stopa raczej neutralna, może minimalnie supinuje : D. Zależy mi na lekkości ruchu i komforcie podczas mocnych treningów : D Jeżeli te buty jak dla mnie to raczej zły wybór to jakbyście mogli polecić coś dla mnie w cenie do 300zł. Z góry dzięki za pomoc.
PKO
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Używam tych butów od prawie roku mam także nowszy ich model lunagleid2 który wyszedł pare miesiecy temu . Buty są lekkie i wygodne doborze trzymają się nawierzchni maja dość spora amortyzacje mi to odpowiada bo biegam po asfalcie głownie lecz niektórym taka amortyzacja może przeszkadzać zaliczylem w nich pare startów i muszę powiedzieć ze spisują się bardzo dobrze
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Ja je moge polecić z czystym sumieniem! biegam w nich już ponad pół roku i już wiem że następne buty to będzie ten sam model!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ