Końcówki serii czyli tanie buty w Decathlonie
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:08
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Taka mała informacja dla osób, które tanio chcą kupić buty - w Decathlonie (Warszawa, ja byłem akurat na Okęciu) aktualnie w końcówkach serii można znaleźć buty po 100-250 zł, między innymi Asics, Adidas, New Balance, Nike. Dla przykładu wczoraj zakupiłem za 199 zł Nike Zoom Vomero+ 4, poza tym były za 99 zł Nike Dart 7, za 239 zł Nike Pegaus 26+..a na stronie praktycznie zero informacji o tym.
Taka mała informacja dla osób, które tanio chcą kupić buty - w Decathlonie (Warszawa, ja byłem akurat na Okęciu) aktualnie w końcówkach serii można znaleźć buty po 100-250 zł, między innymi Asics, Adidas, New Balance, Nike. Dla przykładu wczoraj zakupiłem za 199 zł Nike Zoom Vomero+ 4, poza tym były za 99 zł Nike Dart 7, za 239 zł Nike Pegaus 26+..a na stronie praktycznie zero informacji o tym.
I am addicted.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Pisałem już o tym w innym wątku:
w Gliwicach dla odmiany głównie buty Asicsa za połowę ceny (Stratus-3 199 zł, GT-2150, Trabuco-12 229 zł, Blackhawk 99 zł).
Niestety już w sobotę (za wyjątkiem Stratusów - gdyż tu był większy wybór) zostały jednie niechodliwe rozmiary
w Gliwicach dla odmiany głównie buty Asicsa za połowę ceny (Stratus-3 199 zł, GT-2150, Trabuco-12 229 zł, Blackhawk 99 zł).
Niestety już w sobotę (za wyjątkiem Stratusów - gdyż tu był większy wybór) zostały jednie niechodliwe rozmiary
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:08
Na Okęciu ogólnie oprócz Nike to rozmiary od 41 do 45 były dostępne. Z Nike to Vomero cudem został 44, a tak poniżej 44, podobnie Pegasusy od 44 w dół + 47 i Darty. Ogólnie rzecz biorąc wygląda jakby Nike lepiej schodziło od pozostałych.
I am addicted.
-
- Rozgrzewający Się
Witam Wszystkich !!!
Jeżeli ktoś nie mieszka w okolicy DECATHLONU Sprzedaję przez allegro m.in. buty Kalenji dla biegaczy w rozsądnej cenie link http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6764909 jak i inne art. sportowe i nie tylko
Jeżeli ktoś nie mieszka w okolicy DECATHLONU Sprzedaję przez allegro m.in. buty Kalenji dla biegaczy w rozsądnej cenie link http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6764909 jak i inne art. sportowe i nie tylko
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
dekaton pisze:Witam Wszystkich !!!

Nie ma to jak krypto reklama.
Teraz jest najlepszy okres na zakup butów, niebawem będzie super okazja na zakup odzieży letniej.

Czy Nike schodzą lepiej niż inne marki? To błędna teza, ja znam powód ale z pewnością nie chodzi tutaj o super sprzedaż, rzekł bym że odwrotnie

- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Byłem, skorzystałem. Bardzo fajne przeceny. Początkowo chciałem kupić od razu 3 pary, ale się opamiętałem 

- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Kupiłem Nike Pegasus 26 za 170 zł (Decathlon w Gdańsku).
-
- Rozgrzewający Się
Ja kupiłem w Decathlonie Łódź Asics Stratus za 199 zł.
A swoją drogą może mi ktoś wyjaśnić - były Asics Oberon 4 męskie w kolorze czarnym + złote zdobienia - w Internecie nie udało mi się znaleźć tych butów w takich kolorach. To jakaś limitowana seria?
A swoją drogą może mi ktoś wyjaśnić - były Asics Oberon 4 męskie w kolorze czarnym + złote zdobienia - w Internecie nie udało mi się znaleźć tych butów w takich kolorach. To jakaś limitowana seria?

- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
Cześć,
w sobotę w Krakowie koło Plazy były jeszcze Vomero za 199 PLNów [na pewno był numer 45].
Pozdrawiam,
Lejek
w sobotę w Krakowie koło Plazy były jeszcze Vomero za 199 PLNów [na pewno był numer 45].
Pozdrawiam,
Lejek
- ja_arek
- Wyga
Czy limitowana to nie wiem, ale takie sobie zakupiłem i po 100km jestem zadowolony. Zobaczymy jak będą się sprawowały dalej. Były zresztą w 40% przecenie.lucjusz pisze:Ja kupiłem w Decathlonie Łódź Asics Stratus za 199 zł.