JAK WYGLĄDA PULSOMETR?

JASO1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niedawno w sklepie widziałem pulsometr,nie wiem jaka to firma,nie ważne.Jedno co mnie zadziwiło to że składał się z 2-ch elemętów 1-y elemęt to zegarek na rękę. 2-i to pasek z jakimś czujnikem który to zakłada się na klatkę piersiową.Czy wszystkie pulsometry mają takie zestawy?(Jak dotąd to pulsometr widziałem na ręku.Nigdy nikomu pod koszulkę nie zaglądałem)I z tąd to moje pytanie
PKO
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Klasycznie pulsometr wygloda ze włąsnei zakłada sie opasce na klatke piersiowa. Od kilku lat pojawiły się rozwiazania że ma sie opasce na ramieniu na bicepsie. Nieraz kobiety o duzych piersiach maja problem z odczytem danych zklatki piersiowej i zakładaja pulosmetr np. nad piersiami a nie jak klasycznie pod piersiami albo kupuja własnei pulsometr z opasck ana ramieniu.

Jesli mas zkupić pulsometr to kup sobie pulsometr klasyczny z opaska na klatc epiersiowej.

Przeczytaj sobie dział fizjologia na stronie http://www.kolarstwo.net sorrry tą strone skasowali

to 7 lat temu po przeczytaniu tego kupiłem wzyciu pierwszy pulosmetr mimo że to kolarska strona ale przeczytaj.
Jak czegoś nei zrozumiesz to pytaj.

W ten sposób kupisz sobie pierwszy pulosmetr świadomie i nie bedziesz sie dziwił jego wskazaniom.

Tompoz
Tompoz
JASO1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dzięki
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ