Witam,
Chciałem kupic swój pierwszy pulsometr i trochę poczytałem na internecie o nich ale mam dylemat który wybrać. Czy Beurer PM 25 czy może Sigma PC 15. O Sigmie mozna znaleść dużo postów w których ludzie nie do samego końca pozytywnie ją oceniaja. Prosiłbym o pomoc.
Beurer PM 25 czy Sigma PC 15?
- LDQ
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ok podjąłem decyzję i kupiłem Beurer PM25. Tak na świeżo bo mam go dopiero tydzień mogę stwierdzić że jest naprawdę super. Nie ma gubienia sygnału z czytnika na pasku, dziwnych skoków pulsu. Wszystko działa super. Czytelny wyświetlacz, wygodnie trzyma się na ręce, nie wiem jak jest w przypadku innych opasek do mierzenia pulsu ale tutaj dopasowany jest idealnie.
- raaf
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Właśnie kupiłem Sigmę... miałem ten sam dylemat Beurer czy Sigma ... Sigma wygrała międzyczasami.
Wczoraj założyłem i... czasami ciężko jej złapać sygnał po założeniu. Poźniej jest juz w miarę ok. Chyba musze kupić sobie żel do usg... W uzytkowaniu- trzeba się przyzwyczaić...
nie jest łatwo (ale tylko na początku)
Pasek-elektroda wokół KLP mogłaby być dłuższa- jest ok, ale mam na max rozluźniony pasek.
Odczyty są precyzyjne, można wprowadzać zakresy, informacje na tarczy są czytelne.
Za 150 PLN polecam, ale czy to lepszy wybór niż Beurer, nie mam pojęcia
Wczoraj założyłem i... czasami ciężko jej złapać sygnał po założeniu. Poźniej jest juz w miarę ok. Chyba musze kupić sobie żel do usg... W uzytkowaniu- trzeba się przyzwyczaić...

Pasek-elektroda wokół KLP mogłaby być dłuższa- jest ok, ale mam na max rozluźniony pasek.
Odczyty są precyzyjne, można wprowadzać zakresy, informacje na tarczy są czytelne.
Za 150 PLN polecam, ale czy to lepszy wybór niż Beurer, nie mam pojęcia

KB RS SEWO RZESZÓW