Koszulki termoaktywne

krzychu123
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, szukam koszulek termoaktywnych dobrych firm. jakie mi polecicie? Od razu proszę o linki, pozdrawiam :) (rozmiar S)
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Termoaktywne? Chodzi Ci o to, żeby zapewniały jakąś regulację temperatury (ciepło w zimie, chłodno w lecie) czy żeby po prostu dobrze oddychały w gorące dni?
krzychu123
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tylko żeby dobrze "oddychały"
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to jak tylko oddychały to raczej masz spory wybór :) Byle jaka marka oferuje takie koszulki :)
Deltharis
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Osobiscie polecam Kalenji na allegro jest pelno cena okkolo 40zl sam mam i nie czuje ze sie poce jedynie na czole:) wczesniej biegalem w zwyklej i byla cala mokra. Bardzo fajny material i szybko wysycha.
marasbone
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja polecam odzież firmy Under Armour. Firma specjalizuje się w produkcji odzieży termoaktywnej, mają ciuchy zarówno do biegania, jak i do sportów zimowych. Zobacz na stronę fa-pol.pl, mają tam największy wybór ciuchów tego producenta. Marka bardzo dobra, ale mało znana na polskim rynku.
Awatar użytkownika
pejot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:44
Życiówka w maratonie: 3:32:39
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Deltharis pisze:Osobiscie polecam Kalenji na allegro jest pelno cena okkolo 40zl sam mam i nie czuje ze sie poce jedynie na czole:) wczesniej biegalem w zwyklej i byla cala mokra. Bardzo fajny material i szybko wysycha.
Ja polecam kupić bezpośrednio w Decathlonie za 24,99zł, skąd te koszulki trafiają na Allegro (z wysyłką 48zł, litości...). Można też poprosić znajomego o wysyłkę.

Te koszulki są bardzo dobre. Lekkie, oddychające i po przepraniu w letniej wodzie są "za chwilę" suche.
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kalenji są dla mnie za szorstkie i bardzo nieprzyjemne, te z Lidla dają radę, może nie są idealne ale o niebo lepsze nawet od kalenji za 80zł. (defuzz 2000 czy jakoś tak) bo te tańsze dobrze wyglądają tylko na wystawie.
gram
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

właśnie od całkiem niedawna doceniam zalety termoaktywnej koszulki.
Nawet w pracy w niej siedzę.Czuje się w tym lepiej niż w najbadziej wydekoltowanym ciuchu.
Nie pamiętam jakiej marki jest moja koszulka,bo dziś akurat nie mam jej na sobie.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jaszczomb pisze:Kalenji są dla mnie za szorstkie i bardzo nieprzyjemne, te z Lidla dają radę, może nie są idealne ale o niebo lepsze nawet od kalenji za 80zł. (defuzz 2000 czy jakoś tak) bo te tańsze dobrze wyglądają tylko na wystawie.
w kalenji biegam i dają rade - moze nowe rzeczywiście wydają sie mało delikatne ale już po pierwszym praniu są ok
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Osobiście omijam szerokim łukiem te marki. Jestem bardzo przewrażliwiony jak chodzi o jakość i komfort. Niewiele jest koszulek, które nie zdzierają moich sutków :) Wole kupić jedną naprawdę dobrą niż kilka gównianych, które mi służyć w żaden sposób nie będą:)
sprint
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Te sa bardzo fajne: http://www.fa-pol.pl/womens-heatgear-vi ... -2291.html - nie wiem jakiej dokładnie koszulki szukasz ale wywnioskowałam że na tą pogodę to ta będzie w sam raz, sa tez inne kolory ale to już poszukaj sobie na stronie. Tam maja sporo fajnych na różne sezony to polecam zajrzeć.
marasbone
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Według mnie Under Armour są jednak najlepsze. Czytałem, że zachwalają je nawet zawodnicy MMA i to z najbardziej prestiżowej organizacji UFC. Widziałem też jak niektórzy wchodzą w nich do klatki, to świadczy dla mnie o jakości tej odzieży.
izape
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

marasbone pisze:Według mnie Under Armour są jednak najlepsze. Czytałem, że zachwalają je nawet zawodnicy MMA i to z najbardziej prestiżowej organizacji UFC. Widziałem też jak niektórzy wchodzą w nich do klatki, to świadczy dla mnie o jakości tej odzieży.

a czy zawodnicy MMA są sponsorowani przez Under Armour?
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a czy zawodnicy MMA są sponsorowani przez Under Armour?
Lepiej! Przez marasbone :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ