Koszulki termoaktywne
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, szukam koszulek termoaktywnych dobrych firm. jakie mi polecicie? Od razu proszę o linki, pozdrawiam
(rozmiar S)

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Termoaktywne? Chodzi Ci o to, żeby zapewniały jakąś regulację temperatury (ciepło w zimie, chłodno w lecie) czy żeby po prostu dobrze oddychały w gorące dni?
-
- Wyga
Tylko żeby dobrze "oddychały"
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to jak tylko oddychały to raczej masz spory wybór
Byle jaka marka oferuje takie koszulki 

-
- Rozgrzewający Się
Osobiscie polecam Kalenji na allegro jest pelno cena okkolo 40zl sam mam i nie czuje ze sie poce jedynie na czole:) wczesniej biegalem w zwyklej i byla cala mokra. Bardzo fajny material i szybko wysycha.
-
- Rozgrzewający Się
Ja polecam odzież firmy Under Armour. Firma specjalizuje się w produkcji odzieży termoaktywnej, mają ciuchy zarówno do biegania, jak i do sportów zimowych. Zobacz na stronę fa-pol.pl, mają tam największy wybór ciuchów tego producenta. Marka bardzo dobra, ale mało znana na polskim rynku.
- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:44
- Życiówka w maratonie: 3:32:39
- Kontakt:
Ja polecam kupić bezpośrednio w Decathlonie za 24,99zł, skąd te koszulki trafiają na Allegro (z wysyłką 48zł, litości...). Można też poprosić znajomego o wysyłkę.Deltharis pisze:Osobiscie polecam Kalenji na allegro jest pelno cena okkolo 40zl sam mam i nie czuje ze sie poce jedynie na czole:) wczesniej biegalem w zwyklej i byla cala mokra. Bardzo fajny material i szybko wysycha.
Te koszulki są bardzo dobre. Lekkie, oddychające i po przepraniu w letniej wodzie są "za chwilę" suche.
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Kalenji są dla mnie za szorstkie i bardzo nieprzyjemne, te z Lidla dają radę, może nie są idealne ale o niebo lepsze nawet od kalenji za 80zł. (defuzz 2000 czy jakoś tak) bo te tańsze dobrze wyglądają tylko na wystawie.
-
- Zaprawiony W Bojach
właśnie od całkiem niedawna doceniam zalety termoaktywnej koszulki.
Nawet w pracy w niej siedzę.Czuje się w tym lepiej niż w najbadziej wydekoltowanym ciuchu.
Nie pamiętam jakiej marki jest moja koszulka,bo dziś akurat nie mam jej na sobie.
Nawet w pracy w niej siedzę.Czuje się w tym lepiej niż w najbadziej wydekoltowanym ciuchu.
Nie pamiętam jakiej marki jest moja koszulka,bo dziś akurat nie mam jej na sobie.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w kalenji biegam i dają rade - moze nowe rzeczywiście wydają sie mało delikatne ale już po pierwszym praniu są okjaszczomb pisze:Kalenji są dla mnie za szorstkie i bardzo nieprzyjemne, te z Lidla dają radę, może nie są idealne ale o niebo lepsze nawet od kalenji za 80zł. (defuzz 2000 czy jakoś tak) bo te tańsze dobrze wyglądają tylko na wystawie.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Osobiście omijam szerokim łukiem te marki. Jestem bardzo przewrażliwiony jak chodzi o jakość i komfort. Niewiele jest koszulek, które nie zdzierają moich sutków
Wole kupić jedną naprawdę dobrą niż kilka gównianych, które mi służyć w żaden sposób nie będą:)

-
- Rozgrzewający Się
Te sa bardzo fajne: http://www.fa-pol.pl/womens-heatgear-vi ... -2291.html - nie wiem jakiej dokładnie koszulki szukasz ale wywnioskowałam że na tą pogodę to ta będzie w sam raz, sa tez inne kolory ale to już poszukaj sobie na stronie. Tam maja sporo fajnych na różne sezony to polecam zajrzeć.
-
- Rozgrzewający Się
Według mnie Under Armour są jednak najlepsze. Czytałem, że zachwalają je nawet zawodnicy MMA i to z najbardziej prestiżowej organizacji UFC. Widziałem też jak niektórzy wchodzą w nich do klatki, to świadczy dla mnie o jakości tej odzieży.
-
- Rozgrzewający Się
marasbone pisze:Według mnie Under Armour są jednak najlepsze. Czytałem, że zachwalają je nawet zawodnicy MMA i to z najbardziej prestiżowej organizacji UFC. Widziałem też jak niektórzy wchodzą w nich do klatki, to świadczy dla mnie o jakości tej odzieży.
a czy zawodnicy MMA są sponsorowani przez Under Armour?
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Lepiej! Przez marasbonea czy zawodnicy MMA są sponsorowani przez Under Armour?