Adidas Supernova Sequence 2

krzychu123
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziś kupiłem właśnie te buty zawarte w temacie. Kosztowały mnie 320 zł (przecenione z 450zł). Przebiegłem w nich dziś 15 km i pierwsze wrażenia są pozytywne. Chciałbym dodać, że w sklepie został przeprowadzony test na moją stopę jestem nadpronatorem. Wydaję mi się, że koleś, który doradził mi te buty zna się na rzeczy. Jednak mam do was pytanie co o nich myślicie? Sprawdzą się na asfalt i ścieżki leśne? Może ktoś je użytkuje? Pozdrawiam.
http://www.allegro.pl/item1066550698_ad ... _2_uk.html
PKO
Awatar użytkownika
kub44
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:46
Życiówka w maratonie: 3:48:00

Nieprzeczytany post

Zrobiłem w nich 730km w warunkach od -20st do +30st, w błocie, śniegu, po lodzie, po trawie, po lecie i wszędzie gdzie się tylko da biec. Jedne z najlepszych butów jakie miałem. Jedyna wada to jak mocno namokną to trochę "skwiczą" robią takie skłik skłik ;) Acha i są trochę ciężkie do biegania na zawodach ale na treningi to bardzo dobre buty.

Jak masz jakieś pytania to wal.
5km-19:04 10km-39:46 maraton-3:48:21
bartas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Podzielę się również swoimi doświadczeniami co do tego bucika. Biegam w nich od końca kwietnia, po tym jak żywota dopełniły GT2130. Bucik jest twardszy w porównaniu do tego ostatniego, ciężkawy, ale do wolniejszych treningów w sam raz. Dobrze stabilizują, po 250 km nie widać śladów zużycia. Biegałem w nich i w deszczu i w błocku, brud się dobrze z nich zmywa. Efektu skłik, skłik jeszcze nie doczekałem :bum: Drobna wada, którą dostrzegłem - to farbująca czerwona wkładka z butów. Widać to po spodzie skarpetek. Ale to pryszcz.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ