Pytanie tylko czy warto wybierać się na to badanie...
Byłem w pod koniec kwietnia na tym badaniu w Intersporcie w Magnolii. Mimo, że miałem zarezerwowaną godzinę to musiałem czekać ponad 20 min bo pan przede mną postanowił dodatkowo przebadać żonę. Kiedy nadeszła moja kolej pojawił się problem z zeskanowaniem prawej stopy, bo pojawiała się na ekranie poza wyznaczonym polem. Pan przeczyścił maszynę, zrobił jeszcze jeden skan i znów to samo. Myślałem, że powtórzymy ale nie. Dane zostały poddane analizie i wydrukowane. Widać jak to wyszło na załączonym obrazku. Pan doradził mi jeszcze, że przy mojej wadze i stopie neutralnej powinienem biegać w Cumulusach. Nic ponadto co można wyczytać w katalogu. Mimo, że przy rejestracji podawałem rozmiar buta tu nie dostałem nic do przymierzenia bo nie było mojego rozmiaru.
Co do wykonanego pomiary też mam zastrzeżenia, ponieważ uważam, że mam inną długość stopy, co zresztą potwierdza ileś par butów. Na pomiary szedłem głównie pod kątem doboru rozmiaru buta bo mam wątpliwości czy obecne Asicsy, które mam nie powinny być jednak mniejsze.
Minusy:
- oczekiwanie
- źle wykonana analiza
- brak kontaktu z osobą prowadzącą badanie, brak porad, uwag itp.
- brak możliwości przymierzenia jakichkolwiek butów !!!
Plusy:
+ dostałem ręcznik i siatkę ba buty