Siema, jakie polecacie spodenki (najlepiej połączone z leginsami) do biegania? Same leginsy odpadają bo jeszcze jestem za duży żeby tylko w nich biegać :D Jestem studentem więc proszę o jakieś racjonalne ceny
Po przeglądaj wątki w tym dziale bo temat był wiele razy poruszany Generalnie znajdziesz z legginsów coś na każdą kieszeń. Od zwykłej lycry, przez termoaktywne po kompresyjne. Z tego co pamiętam, też jakaś firma (może Nike?) oferuje spodenki wyglądające z zewnątrz na zwykle a pod spodem mają wszyte legginsy.
No właśnie o takiej hybrydzie myślę. Nike z chęcią, byle były na moją kieszeń:D A nie szukałem po forum bo mam obecnie jaja z Internetem - mam połączenie na dosłownie 5 minut ze sporymi przerwami :/
hmm a taniej nie wyjdzie najtańsze getry i na to najtańsze spodenki? ja w sumie kupłem bokserki(lycra bardzo cienka) nike pro i na to najtańsze krótkie spodenki. wygodnie nic nie obciera...
mam takie spodenki nike'a - wygląda to zupełnie inaczej niż te z poprzedniego postu - po pierwsze, getry w "środku" są zupełnie cienkie - ich zadaniem jest tylko ochrona nóg przed wzajemnym ocieraniem, na to są normalne krótkie spodenki z kieszonką na iPod nano, jedną kieszonką z zamkiem i szeroką gumką. - z tym że spod tych zewnętrznych spodenek nic nie wystaje ... te zewnętrzne też są dość lekkie, ale zupełnie luźne .. - wyglądają jak normalne krótkie spodenki - chociaż nie są krótkie - sięgają trochę powyżej kolan..