Spodenki z leginsami

WujekStanek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Siema, jakie polecacie spodenki (najlepiej połączone z leginsami) do biegania? Same leginsy odpadają bo jeszcze jestem za duży żeby tylko w nich biegać :D Jestem studentem więc proszę o jakieś racjonalne ceny ;)

Na allegro znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item986660631_spodenk ... mocja.html mógłbym na nie ubierać zwykłe spodenki i gra gitara, ale co uważacie o samym produkcie?
PKO
WujekStanek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Po przeglądaj wątki w tym dziale bo temat był wiele razy poruszany :) Generalnie znajdziesz z legginsów coś na każdą kieszeń. Od zwykłej lycry, przez termoaktywne po kompresyjne. Z tego co pamiętam, też jakaś firma (może Nike?) oferuje spodenki wyglądające z zewnątrz na zwykle a pod spodem mają wszyte legginsy.
WujekStanek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No właśnie o takiej hybrydzie myślę. Nike z chęcią, byle były na moją kieszeń:D A nie szukałem po forum bo mam obecnie jaja z Internetem - mam połączenie na dosłownie 5 minut ze sporymi przerwami :/
la gronostaj
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

http://www.newbalance.pl/katalog-produk ... 021bk.html

masz tutaj link do świetnych spodenek, wydaje mi się że o takie Ci chodzi
pozdr
harnas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hmm a taniej nie wyjdzie najtańsze getry i na to najtańsze spodenki? ja w sumie kupłem bokserki(lycra bardzo cienka) nike pro i na to najtańsze krótkie spodenki. wygodnie nic nie obciera...
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

mam takie spodenki nike'a - wygląda to zupełnie inaczej niż te z poprzedniego postu - po pierwsze, getry w "środku" są zupełnie cienkie - ich zadaniem jest tylko ochrona nóg przed wzajemnym ocieraniem, na to są normalne krótkie spodenki z kieszonką na iPod nano, jedną kieszonką z zamkiem i szeroką gumką. - z tym że spod tych zewnętrznych spodenek nic nie wystaje ... te zewnętrzne też są dość lekkie, ale zupełnie luźne .. - wyglądają jak normalne krótkie spodenki - chociaż nie są krótkie - sięgają trochę powyżej kolan..
Szymon
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ