Wkładki pod pięty
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Szkoda kasy! Kiedyś kupiłem takie silikonowe za wcale nie małe pieniądze bo kilkadziesiąt złotych i leżą w koncie. Jak tak bardzo chcesz to mogę Ci odsprzedać za 20pln + przesyłka? (używane 1 raz)
Ja nie wyobrażam sobie biegać w czymś takim. Przy chodzeniu chybotałem się na boki a cóż to dopiero biegać
Są jeszcze lateksowe (sztywniejsze). Te bardziej bym polecił, bo przecież chodzi tylko o to aby podnieść lekko piętę do góry.
Ja nie wyobrażam sobie biegać w czymś takim. Przy chodzeniu chybotałem się na boki a cóż to dopiero biegać

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Nawet nie w ortopedycznym. Takie rzeczy do chodzenia na codzien w obuwniczych dostaniesz. Może jakość wykonania nie powala ale kosztują grosze.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Nie wiem jumper coś Ty kupił. Ja kupiłem w ortopedycznym za ok. 50 zł (firmy nie pamiętam), z wyciąganym kółkiem na ostrogi i są super. Stuknął rok i chodziłem w nich do roboty, grałem w piłkę w halówkach i w korkach na trawie i oczywiście biegałem. Nic nie latało i komfort był ogromny. Od jakiegoś czasu nie biegam w tym bo achillesy się polepszyły. Po umyciu jak nowe.
Do chodzenia na co dzień rzeczywiście wystarczą normalne z obuwniczego.
Do chodzenia na co dzień rzeczywiście wystarczą normalne z obuwniczego.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak znajdę to zrobię zdjęcie i wrzucę na server.brujeria pisze:Nie wiem jumper coś Ty kupił.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Ja mam coś takiego
http://www.inflexinfo.pl/kolekcja.php?i ... 190&idk=63
http://www.inflexinfo.pl/kolekcja.php?i ... 190&idk=63
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja na razienie mogę znaleźć. Ale moje były silikonowe, zielone, lekko przezroczyste, bez tego kółeczka na ostrogi no i takie galaretowate, trzęsące się 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot