witam
Szukam wózka biegowego na trzech dużych kołach ale takiego, który może rozłożyć się całkowicie do poziomu. Niestety nie mogę sobie pozwolić na dwa wózki więc chciałbym jeden bardziej uniwersalny. Wszystkie jakie widziałem niestety są półleżące
Czy ktoś zna może firmę produkującą leżące?
Też kiedyś takiego szukałem i nie znalazłem, to znaczy znalazłem ale wtedy ten "hamak" w którym leżało dziecko zbyt mocno mógł się wahać i to było ryzykowne. Jak dobrze dziecko przymocujesz pasami to powinno się utrzymac ale to już musi siadać, z bobasem się nie uda.
Wiem, że dzieciak musi siadać i właśnie wtedy chcę kupić ten wózek. Nie chodzi mi o mocowanie podczas biegania (no wiadomo, że musi być pożądne) tylko o to, żeby móc spokojnie iść z komfortowo śpiącym dzieciakiem do sklepu czy na długi spacer.
Fatalnie, że nie ma takich wózków
A jakiej firmy znalazłeś ten co się nie nadał? Może coś dopracowali w międzyczasie?
W wózkach Chariot dla najmniejszych dzieci jest opcja mocowania specjalnych wkładów Baby Bivy. Dziecko leży sobie spokojnie w nosidełku w pozycji leżącej, jednak nie jest to opcja przeznaczona do biegania. Film naszego klienta: http://www.youtube.com/watch?v=Bx7gbv9TNVI