Witam, przeglądam forum i powoli gubie się w mnogości modeli, firm, cen butów biegowych może poradzicie mi w wyborze butów? Dodam że waże 85 kg, mam 181 cm, biegam po asfalcie, i po leśnych drogach
Witam,
właśnie wróciłem z pierwszego treningu w moich nowych butach kupionych na Allegro za 99,00 zł : http://www.allegro.pl/item939158476_sup ... oz_43.html. Mam 180 i 78 kg. Te buty są właśnie dla lekkich pronatorów do 95 kg. Nie umiem ich porównać do droższych modeli ale uważam, że są bardzo wygodne. Mają dobrą amortyzację. W porównaniu do moich poprzednich (Kalenji 75) są nieco szersze więc dla mnie wygodniejsze. W sklepie Internetowym miła obsługa więc polecam zakup.
ja rok temu kupiłem Nike Pegasus+25 za 150zł w Decathlonie (przecena z 330zł !!!). Tam często mają promocje, warto sprawdzić. Tańsze buty są też w centrach Outlet ale ceny są na poziomie ok 300 zł.
Co do Kalenji to ja nie ryzykowałbym swoich stóp do testu tego obuwia- są od niedawna i pewnie niejeden błąd popełnią zanim wyprodukują coś dobrego. Możesz też zmienić wkładki na porządne, ale to wydatek ok 100 zł.
Joma hispalis za 119zł lub joma carerra za 129zł na pewno nie zrujnują Twojego budżetu, a są to już dość dobre buty w naprawdę przyzwoitej cenie. Znajdziesz na allegro.
tomekstm pisze:Witam, przeglądam forum i powoli gubie się w mnogości modeli, firm, cen butów biegowych może poradzicie mi w wyborze butów? Dodam że waże 85 kg, mam 181 cm, biegam po asfalcie, i po leśnych drogach
Pozostaje Ci:
Allegro - zaopatrzenie w JOMA
Decathlon - Kalenji Kiprun 2000 z końca serii ; )