Gdzie można kupić forerunnera 305 w Poznaniu

Awatar użytkownika
grozes
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wiatm
Mam pytanko gdzie można nabyć w Poznaniu 305.Jakos jmoje poszukiwania nie są zbyt owocne, dlatego pytam o rade. :ble:

Z góry dziekuje za odp.
www.brylu-canirun.blogspot.com Zapraszam:D
PKO
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sam chciałem kupić i niestety, powiem, żeby Ci zaoszczędzić trudu, w Polsce go praktycznie nie ma nigdzie, jedyny sklep to pixmania.pl czy coś takiego, ale cena wygórowana, bo 849. Podobno jednak Garmin Polska ma mieć na dniach nową dostawę i podobno ma ich być nie za dużo. Pilnuj dostawy, najtaniej był w Azymucie w Warszawie, za 659.
http://www.allegro.pl/item869944190_gar ... _nowy.html ten gość jest z Poznania, zapytaj
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie lepiej zamówić na sieci ? Raz, że napewno taniej dostaniesz niż w typowym sklepie a dwa to dużo wygodniejsze niż chodzenie po sklepach. GF305tka to nie jest rzecz wymagająca przymierzania czy dopasowywania więc spokojnie można zamówić.
sova100
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Na pewno jest w Euro RTV AGD. Ja zamówiłem w tym sklepie i po dwóch dniach miałem. A to co jest na allegro to nieraz egzemplarze sprowadzone ze stanów bez Polskiego języka. Pytaj czy jest Polski i instrukcja po Polsku, chyba, że nie robi Ci to różnicy.
ricken_gk
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A takie pytanie jak sie biega z tym forerunnerem nie jest aby za wielki na rekę? i jak z wagą?
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Estetycznie FR305 nie powala ale w pewnych kręgach ta cegiełka ma miano kultowej już. Wagowa nie jest źle. Osobiście pod czas biegu nie odczuwam tej wagi a tym bardziej nie przeszkadza mi nic. Osobiście powiem tyle, że dużo bardziej podoba mi się 305tka niż 405tka z racji większego wyświetlacza gdzie można 4 pola wyświetlić na raz.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ