Koszulka
- kamil9998
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:26
- Życiówka w maratonie: brak
Jaka koszulke mozecie mi polecic tak do 100zl raczej, ale jesli bedzie droższa, a warta tej ceny to mozna sie zastanowic. Koszulka tez z mysla o porze letniej i do startów w zawodach na hali czy też w lato
-
- Wyga
Tanio to np Decathlon choć mają też droższe koszulki. Generalnie jeśli możesz wydać stówkę to polecam zakup jakiejś mocno elastycznej koszulki (przylegającej) na zimę, natomiast na lato jakaś nawet tańsza luźniejsza (tu np może być koszulka z jakiegoś biegu typu intrrun nawet (zamortyzuje ci sie wpisowe
)

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Teraz jest generalnie czas wyprzedaży, ostatnio kupiłem koszulkę adidasa za 59zł modelu nie pamiętam, ale bardzo dobrze się sprawuje
na treningach, zarówno pod względem wygody, odprowadzania potu jak i smrodliwości, zdecydowanie odradzam quechue z decathlonu, walą okropnie i słabo odprowadzają, no ale czego się spodziewać za 29zł
na treningach, zarówno pod względem wygody, odprowadzania potu jak i smrodliwości, zdecydowanie odradzam quechue z decathlonu, walą okropnie i słabo odprowadzają, no ale czego się spodziewać za 29zł
-
- Rozgrzewający Się
Sprawdz na www.stoor.pl - ceny nie do przebicia, duży wybór męskiej odzieży, z kobiecą gorzej. Mam jedną koszulkę z długim rękawem. Jedyne zastrzeżenie jest takie, że trochę krzywo uszyta.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
W sumie zabawne. Koszulka 100% bawełny, a rozmiar od 110 do 140. Nawet ja w to nie wejdę
.
Nie biegasz, prawda? A już na pewno nie w tej koszulce, bo to przecież szkoda zdrowia.

Nie biegasz, prawda? A już na pewno nie w tej koszulce, bo to przecież szkoda zdrowia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie biega, pseudo-krypto-reklamuje sklep internetowy. Sio z tym paskudztwem.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niesamowite, ponieważ przecież to adidasponieważ kosztuje 65zł a to przecież adidas

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
i do tego 100% bawełny a nie jakiś tam sztuczny szajs w stylu poli(y)esterEddie pisze:Niesamowite, ponieważ przecież to adidasponieważ kosztuje 65zł a to przecież adidas

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Rozgrzewający Się
Ja polecam ciuchy firmy Under Armour, koszulki trochę ponad 100 złotych, ale naprawdę dobrej jakości. Ja zauważyłem mniejszą potliwość podczas ćwiczeń, specjalne technologie zapobiegają nadmiernemu poceniu się i przykremu zapachowi