Buciki.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem butów, interesują mnie dwa modele, asics stratus 2 oraz Nike Air Max Moto +7. Miałem okazję je przymierzyć w sklepie, jak dla mnie lepsze są te nike. Tylko czy nadają się do biegania po lasku po górkach i oczywiście częściowo po mieście? Moja waga to nie całe 50kg, biegam 3 razy w tygodniu po 40-50 minut + rozgrzewka przed. Stale powoli zwiększam dystans. Stopa neutralna. Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:14
Nike Air Max Moto +7 są do biegania po twarej nawierzchni.
Skoro masz od września i dużo w nich nie przebiegłeś to po co masz kupować buty skoro się zapadają(pewnie na śniegu)?
Skoro masz od września i dużo w nich nie przebiegłeś to po co masz kupować buty skoro się zapadają(pewnie na śniegu)?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
Ja przy okazji mam pytanie do tych nike moto +7. Dla jakiej stopy one są??
Mam Asicsy, blisko 900km i czuje odnawiającą sie stopę(ból w śródstopiu). W asics'ach bez problemu biegałem około 800km ,ale trzeba zmienić. Biegam głównie po żwirowej bieżni i po asfalcie.
Mam Asicsy, blisko 900km i czuje odnawiającą sie stopę(ból w śródstopiu). W asics'ach bez problemu biegałem około 800km ,ale trzeba zmienić. Biegam głównie po żwirowej bieżni i po asfalcie.
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:14
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
,, ... i nadsupinatorów"
Znaczy dla lekko supinujących czy bardzo supinujących bo tam pisze ze tez dla neutralnej stopy?
Jakby były dla lekko supinujących to w sam raz dla mnie: twarde podłoże, mała waga biegacza ze świetna amortyzacja

Znaczy dla lekko supinujących czy bardzo supinujących bo tam pisze ze tez dla neutralnej stopy?
Jakby były dla lekko supinujących to w sam raz dla mnie: twarde podłoże, mała waga biegacza ze świetna amortyzacja

ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt: