Dzisiaj przez calkowicie zalaną moją polną dróżkę, postanowiłem pobiegać na asfalcie, i na podeszwie moich butów na tych wyróżniających elementach które znajdują się na pięcie, pojawiły się białe plamki
zdj. buta
http://www.shoes.com/ProductImages/shoe ... 087982.jpg
Co to może być
Puma Complete Eutopia
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
podałem przykładowy but, teraz już nie mogę zrobić zdjęcia bo plamki znikły, wyglądało to tak jakby pianka "wlazła" w ten element i przez to pojawiły się te "plamki". Może to kwestia namoczenia pianki, amortyzacji w bucie
EDIT: odkryłem jeszcze jeden pęcherzyk i zajrzałem za chwilę i pęcherzyka nie było, tylko była para, więc wina tego że but jest namoczony i woda jakoś się tam dostała
EDIT: odkryłem jeszcze jeden pęcherzyk i zajrzałem za chwilę i pęcherzyka nie było, tylko była para, więc wina tego że but jest namoczony i woda jakoś się tam dostała
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
głupoty.....
Gdybyś prosił się rodziców na dołożenie się do butów i o pozwolenie na kupienie tych butów. I te buty po 4 treningach, dawają jakiś podedjrzany znak to nie nazwałbyś tego głupotami...
Gdybyś prosił się rodziców na dołożenie się do butów i o pozwolenie na kupienie tych butów. I te buty po 4 treningach, dawają jakiś podedjrzany znak to nie nazwałbyś tego głupotami...

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie denerwuj się tym narazie - obserwuj. 
To naprawdę dobry but, może to było po prostu mokre?

To naprawdę dobry but, może to było po prostu mokre?