Buty Joma w Lublinie

chabri
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich,

Szukam butów Joma model Hispalis, ale mam problem z ich znalezieniem w moim mieście. Sprawdziłem na http://bieganie.pl/?cat=45&id=669&show=1 gdzie w Lublinie mozna kupić buty Joma, ale podany tam adres jest błędny.
Czy zna ktoś adresy sklepów w Lublinie, w których można nabyć ww. obuwie? Będe wdzieczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

chabri pisze:Witam wszystkich,

Szukam butów Joma model Hispalis, ale mam problem z ich znalezieniem w moim mieście. Sprawdziłem na http://bieganie.pl/?cat=45&id=669&show=1 gdzie w Lublinie mozna kupić buty Joma, ale podany tam adres jest błędny.
Czy zna ktoś adresy sklepów w Lublinie, w których można nabyć ww. obuwie? Będe wdzieczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Witam,

Muszę Cię zmartwić. Jestem z Lublina i osobiście nigdy nie spotkałem się by w jakimś sklepie w naszym mieście można było by dostać biegowe modele JOMY. Niestety taki urok wschodniego zaścianka. Pozostaje Ci podróż nieco na zachód (Warszawa) lub zakup przez internet...
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
chabri
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki wysek za info. Tego się obawiałem, ze u nas będzie ciężko dostać buty Joma. Chyba nie będę miał wyjścia i kupie je przez internet (choć wolałbym je najpierw "pomacać") albo może znajdę sobie jakieś inne buty.
chabri
joma-sport
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam buty te były dostępne w sklepie w Puławach, ale nie wiem czy mają je w tym momencie, można zadzwonić i się dowiedzieć:
FHU DOMI-SPORT
ul. Piłsudskiego 25
24-100 Puławy
Tel/Fax (081) 887 30 90.
Ewentualnie sklep w Lublinie Olimp Sport który nie ma u siebie tych butów ale na zamówienie powinni je ściągnąć
20-011 Lublin
al. Piłsudskiego 22
Tel.: 0815318677 .
chabri
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki joma-sport. Jutro a właściwie już dzisiaj podzwonie i sie popytam. Do Puław mogę się nawet przejechać. Zawsze to bliżej niż do Warszawy :hej:
chabri
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ