jaka mp3 do biegania kupic ?

ciko_1983
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam!

moja mp3 stara sie już rozleciała a ze biegam sam to trochę nudno biegać bez muzyki a telefonu mi szkoda bo w tam tą zimę używałem swojej noki do biegania i na wiosnę odmówiła posłuszeństwa

zastanawiałem sie nad mp3 jakim wytrzymałym żeby dał rade w mrozy i wilgoć najlepiej żeby miał min. 2gb i wyświetlacz kwota jaka mogę poświecić to 250zł słuchawki już mam CREATIVE EP-570

z góry dzięki za propozycje
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

żadne, muzyka zabija rytm serca i nie pozwala słuchać własnego organizmu, on gra nejlepiej w czasie treningu...
Tomek
Awatar użytkownika
kamil9998
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:26

Nieprzeczytany post

Tomek bez przesady kazdy lubi cos innego ja nie wyobrazam sobie czlapania 1 zakresu bez muzyki co innego interwal czy inny szybki trening wtedy trzeba sie skupic ale i tak slucham muzyki... 250zl to duzo ja mam creativa zen sports i jest swietny, mam go rok i wszystko w idealnym stanie, podobno bardzo dobre sa mp3 firmy scandisc ale creativa polecam bateria trzyma bardzo, bardzo dlugo zawsze zabieram go ze soba a laduje raz na 2-3 tygodnie :hej:
Obrazek
MÓJ BLOG
KOMENTARZE DO BLOGA
Największa potęga człowieka leży w sile jego wiary...
Rekord_2007
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Możesz poszukać też jakiegoś używanego ipod'a nano, myślę że 4gb spokojnie kupisz a jak trafisz na okazje to i 8 ;). A później możesz do tego kupić system nike+ i śmigać, zawsze jakaś motywacja ;)
Awatar użytkownika
artur511
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

SanDisk Sansa Clip. Mam, polecam, używam intensywnie. Nie do zdarcia w moim przypadku! A przeszła wiele ;)
NEVER back down!
ciko_1983
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

SanDisk Sansa Clip

zastanawiam sie ale nie wiem czy nie lipa

ipod'a nano

drogi jak by był tańszy ,a używanego nie kupie

creativa zen sports

trudno kupić stary model (nie moge znalesc0

wcześniej miałem Pentagram Vanquish R Slim dobry ale wejście do słuchawek 2,5 i chyba przejściówka zwaliła wejście
zastanawiałem sie nad CREATIVE ZEN MOZAIC

http://www.allegro.pl/item720550648_cre ... _nowy.html

co o tym sądzicie ?
wole wydać więcej i nie narzekać .
Awatar użytkownika
kamil9998
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:26

Nieprzeczytany post

Ten creativ nic o nim nie wiem ale wglada na robiony pod desing i nie wiem czy on bedzie akurat tak trwaly, lepszym wyborem byla by klasyczna mp3 ktora nie ma wygladu ale bedzie nie do zdarcia, ten scandisc co pisza chlopaki wydaje sie wlasnie takim modelem :hej: :hej:
Ja powiem tak kup sobie mp3 za stowke a kup dobre sluchawy za 150 tyle odemnie :ble:
Obrazek
MÓJ BLOG
KOMENTARZE DO BLOGA
Największa potęga człowieka leży w sile jego wiary...
Rekord_2007
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jeśli już zastanawiasz się nad tym odtwarzaczem to powiem jak mój poprzednik jest on robiony raczej pod wygląd. Musisz odpowiedzieć na pytanie czy ma on ci służyć raczej do biegania i ma być niezawodny, czy ma ładnie wyglądać ? A jak już zamierzasz kupić to zobacz na "pewnej porównywarce cen" (nie wiem czy można na tym forum linki podawać, ale chyba każdy wie o co chodzi :hejhej:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ja polecam http://www.iriver.pl/
Wiele lat używania.
iPody wg mnie odpadają ze względu na psucie się zaraz po zakończeniu gwarancji (irivera mam 5 albo 6 lat i nadal chodzi świetnie)
Poza tym - musisz chyba w ipodzie kupić z ich sklepu, tak? Sam już sobie pewnie płyty nie skonwertujesz na mp3 (o ile to jeszcze możliwe, w czasach kiedy się tym interesowałem z żadną płyta problemów nie było, potem wiem, że już były).
khghost
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A ja używam Zen Stone Plus - 2 GB i jestem bardzo zadowolony. Małe rozmiary, możliwość przypięcia do ramienia, bezawaryjność (mam go 2 lata) - tak mi się narazie objawia :] Ekran ma - mały, monochromatyczny (niebieski) ale bardzo kontrastowy i czytelny. Szczerze polecam!
Like a true nature's child we were born, born to be wild ! Profil na SPORTS TRACKER:
http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/KrzysztofHeyda
khghost
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

http://pl.europe.creative.com/products/ ... duct=16696 tutaj specyfikacja Zen Stone Plus :]
Like a true nature's child we were born, born to be wild ! Profil na SPORTS TRACKER:
http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/KrzysztofHeyda
vilen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

artur511 pisze:SanDisk Sansa Clip. Mam, polecam, używam intensywnie. Nie do zdarcia w moim przypadku! A przeszła wiele ;)
Popieram wypowiedź kolegi. Przebiegałem z nią całą zimę i nie zrobiło to na niej większego wrażenia. Mały, podręczny odtwarzacz, z bardzo uniwersalnym przypięciem, jakby stworzony dla biegaczy, bo nie potrzebujesz kieszeni. Do tego stosunkowo tani, za 4GB zapłacisz ok. 200zł.
ciko_1983
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wielkie dzieki

chyba wybiore
SanDisk Sansa Clip
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Też miałem ten dylemat na początku lipca - ostatecznie chciałem już kupić iPoda Nano, ale w sklepie natknąłem się na bardzo podobne do niego maleństwo od Grundiga, MPaxx 900. A że miło wspominałem sprzęt od nich skusiłem się, szczególnie, że za 2GB odtwarzacz zapłaciłem 100pln. Jak na razie sprawuje się bez zarzutu - jedyna wada, jest dość cichy, ale w bieganiu to nie przeszkadza :)
Awatar użytkownika
voter101
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!

Znam się nieco na odtwarzaczach MP3 i myślę, że mogę poradzić parę rzeczy:

- iPod'a nie musisz kupować najnowszego! Pierwszej generacji ( i drugiej ) możesz znaleźć do 200 zł ( w wersji 4 gb ) - mają o wiele lepszej jakości dźwięk niż dalsze generacje, a do biegania wystarczy. Nike+ działa bez zarzutów
- W Sansie Clip bardzo często pada po kilku miesiącach użytkowania blokada w gnieździe jack - słuchawki odłączają się często - poza tym to dobry odtwarzacz, ale klips jest niepewny, nieraz mi się podczas samego chodzenia odpinał
- iRivery, kupować tylko stare - np. T10 jest dobrym wyborem, ale już ciężko go wyhaczyć ( używki, kosztują do 200 zł ), sprzęt solidny, wytrzymały na baterii i ma fajnego armbanda do dokupienia ;) Najnowsze produkty są kiepskiej jakości, mają tylko dopracowane oprogramowanie
- Grunding to taka średnia marka - możesz spróbować, ale cudów nie oczekuj

Od siebie polecę Creative'a Zen Stone w wersji ze "świecącą" obudową, nie matową. Niestety obudowa się rysuje, bateria trzyma tylko 8 H, ale od 2 lat nie mam z nim nawet najmniejszego problemu. Dźwięk jest ok, ale bez "fajerwerków".

Przepraszam za chaos, ale pisałem ten post na szybko. :hejhej:

Pozdrawiam
Voter101
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ