Komentarz do artykułu Salomon XT Hawk - Test
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Fajne buty. Ile takie cudo kosztuje?
Szukam czegoś na zimę. Pewnie kupię jakieś NB albo te trialowe Reeboki, które są teraz w promocji w Intersporcie.
Szukam czegoś na zimę. Pewnie kupię jakieś NB albo te trialowe Reeboki, które są teraz w promocji w Intersporcie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
300 zł.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
Też właśnie szukam jakichs butów na zime, buty mi sie podobaja pod wzgledem technicznym i wizualnym ale jednak cena nie dla mnie ;p
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Rozgrzewający Się
a gdzie za 300 zł bo jakbym nie szukał to mi 430 wychodzi:)
biegam bo to szkodzi gdy się chodzi
-
- Wyga
czesiu.anolik pisze:a gdzie za 300 zł bo jakbym nie szukał to mi 430 wychodzi:)
http://allegro.pl/item701936061_wyprzed ... ancja.html
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Joł!
Arku! Spróbuj je proszę odnieść do The North Face Rucky Chucky, które testowałeś w poprzednim sezonie. Jestem bardzo ciekaw wrażeń (aktualnie je ujeżdżam), a w zeszłym roku zajeździłem migiem XT Wings i od tej pory do Salomona podchodzę z uprzedzeniem.
Arku! Spróbuj je proszę odnieść do The North Face Rucky Chucky, które testowałeś w poprzednim sezonie. Jestem bardzo ciekaw wrażeń (aktualnie je ujeżdżam), a w zeszłym roku zajeździłem migiem XT Wings i od tej pory do Salomona podchodzę z uprzedzeniem.
napieraj.pl
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Ten wariat jest teraz pod Mount Blanc i chce zaliczyc 166 km.
Częściowo również w Howkach. A nortfejcy chyba juz mu zdechły.
Liczymy Arku na ciekawą relacje z UltraLimb.
Częściowo również w Howkach. A nortfejcy chyba juz mu zdechły.
Liczymy Arku na ciekawą relacje z UltraLimb.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
- Zaprawiony W Bojach
W kwestii formalnej - nie "Bratnia", tylko "Błatnia". Choć podobno i ta nazwa jest niepoprawna i góra powinna nazywać się "Błotny".bieganie.pl pisze:Skomentuj ten artykuł
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
w teren w przystępnej cenie stoją adidasy kanadia TR coś koło 200 zł, widziałem je nawet za 189 gdzieś,a na angielskiej stronie widziałem je nawet za 25 funtów, na pilsku teraz spisały się wyśmienicie 

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Znam Kanadie z "widzenia" tzn. były w moich rękach na podobnych zasadach zapoznałem się z Howkami (przekazywałem je Arkowi) i w takim kontekście Adidas jest dużo daleko za Salomonem. Mam tez złe doświadczenia z Adidasem bo biegałem w butach trialowych (dokładnie nie pamiętam jak się model nazywał ale miał on system coolmax - wentylacje od strony podeszwy co wg mnie totalnym bezsensem jest w bucie terenowym) i w tym modelu strasznie szybko zdarła się mi podeszwa także szybko z terenowego modelu zrobił sie mi do biegania po ulicy.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- Katarina
- Zaprawiony W Bojach
co odróżnia je od xt wings (technologicznie)?
wyglądają, jakby to była jakaś odchudzona wersja, choć równie sprawna... no nie wiem, gdzie te butki umieścić... bo salomony ważą sobie 330g per but (39i1/3)
no a tańsze są nieco...
wyglądają, jakby to była jakaś odchudzona wersja, choć równie sprawna... no nie wiem, gdzie te butki umieścić... bo salomony ważą sobie 330g per but (39i1/3)
no a tańsze są nieco...
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
Siemka
sorki, że nie odpisywałem, ale sie wakacjowałem
po kolei:
mateusz - byłeś blisko, bo Tatry, ale... Słowackie, a konkretnie Krywań,
jednak nie wbiegłem tam w nich, miałem je w plecaku, specjalnie na sesję
ale spokojnie można by w nich tam wbiegnąć, skoro dały rade na TUMR i na UTMB... to spokojnie...
Kshysiek - co do porównania z TNF RuckyChucky, to TNF są zdecydowanie delikatniejsze, na krótsze biegi, za to Hawki są twardsze, lepsze na agresywne, skaliste podłoże i mają lepszą amortyzację, natomiast oba są tak samo przewiewne, mają podobną przyczepność oraz dobrze trzymają stopę
Hawki wydają się takie sztuczne (choć nie są), a RuckyChucky sa takie mięciutkie i milusie...
bansen - oczywiście, że Błatnia/Błotny, a nie Bratnia
Katarina - tak jak piszesz, to chyba odchudzone XT Wingsy, mają lżejsza całą cholewkę, ale reszta to raczej to samo
pozdr, Arek
sorki, że nie odpisywałem, ale sie wakacjowałem

po kolei:
mateusz - byłeś blisko, bo Tatry, ale... Słowackie, a konkretnie Krywań,
jednak nie wbiegłem tam w nich, miałem je w plecaku, specjalnie na sesję

ale spokojnie można by w nich tam wbiegnąć, skoro dały rade na TUMR i na UTMB... to spokojnie...
Kshysiek - co do porównania z TNF RuckyChucky, to TNF są zdecydowanie delikatniejsze, na krótsze biegi, za to Hawki są twardsze, lepsze na agresywne, skaliste podłoże i mają lepszą amortyzację, natomiast oba są tak samo przewiewne, mają podobną przyczepność oraz dobrze trzymają stopę
Hawki wydają się takie sztuczne (choć nie są), a RuckyChucky sa takie mięciutkie i milusie...
bansen - oczywiście, że Błatnia/Błotny, a nie Bratnia

Katarina - tak jak piszesz, to chyba odchudzone XT Wingsy, mają lżejsza całą cholewkę, ale reszta to raczej to samo
pozdr, Arek
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"