IRDA A POLAR S 610 CO ZROBIC?

Awatar użytkownika
Jarecki-1977
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44,30
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie wszystkich zaprawionych w boju. Od kilku dni jestem uzytkownikiem polara s-610. Wszystko fajnie gra. Pływam biegam i jest ok...tzn było do momentu polacznia go z trainerem. Mam laptopa hp, kupilem irda, która dziala ale mojego polara nie widzi. Dowiedzialem sie, ze ze on gra tylko z wbudowana irda. Dzwonilem do polara a oni zaproponowali mi zebym go zostawil i dostal 15 % rabatu lub kupil irde od nich za 190.moja polar wart jest ok 350 zl nowy o podobnych funkcjach szkoda gadać. ktoś mówił ze można to wysłać dziwekowo ale jak? Czy naprawde nie mam wyjscia zeby moc zobaczyc wykres mojej pracy??? Nie dysponuje nieograniczona gotowka. PROSZE O POMOC.
PKO
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

to kwestia sterowników-pisz na priva z tego co pamiętam gdzieś mi się wala w domu oryginalna-oddam za dobre piwo pszeniczne -ale jutro jak sprawdze to uzgodnimy :)
Awatar użytkownika
Jarecki-1977
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44,30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Chciałbym jeszcze dodać w sprawie problemowej, ze serwis poinformował mnie ze gdyby to był polar s 610i to widział by irde usb 2.0 a jeśli dysponuje tylko s610 to albo irda ma być wbudowana (w starych modelach laptopów przypouszczam ze 1.1) albo oryginalna czyli polar. Poinformowali mnie ze tego sie nie da obejść...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ