reklamacja decathlon
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Pytanie kieruje do Tomka Michałowskiego
Zakupiłem u was buty salomon Xwings po 8 miesiącach zerwał się system zaciskający (specjalnie pisze system bo nie są to zwykle sznurowadła i taki system jest integralną częscią buta bez którego w/w nie może funkcjonować) a w drugim bucie lewo się już trzyma czy gwarancja według waszego regulaminu przysługuje na tą usterkę ?
i czy jeżeli nie uznacie mojego roszczenia dostane od was wyczerpujące oswiadczenie dlaczego odzucacanie mój wniosek ?
pozdrawiam
Pytanie kieruje do Tomka Michałowskiego
Zakupiłem u was buty salomon Xwings po 8 miesiącach zerwał się system zaciskający (specjalnie pisze system bo nie są to zwykle sznurowadła i taki system jest integralną częscią buta bez którego w/w nie może funkcjonować) a w drugim bucie lewo się już trzyma czy gwarancja według waszego regulaminu przysługuje na tą usterkę ?
i czy jeżeli nie uznacie mojego roszczenia dostane od was wyczerpujące oswiadczenie dlaczego odzucacanie mój wniosek ?
pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
do sklepu i zwracać , nie sądzę ,że będzie jakikolwiek problem
ewidentna wada produktu , generalnie ten system zaciskowy na linkach nie działa ani u Salomona ani u Kalenji
ewidentna wada produktu , generalnie ten system zaciskowy na linkach nie działa ani u Salomona ani u Kalenji
Tomek
- soprano99
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hehehehe, a pan sprzedawca powie Ci z rozbrajającą szczerością: "Nie znam takiego człowieka".
GG 4428822
"Bo największym ryzykiem jest nie ryzykować"
"Bo największym ryzykiem jest nie ryzykować"
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ha, czyli jednak. To mi się podoba, Decathlon cywilizuje polski rynek, wprowadzając szeroką ofertę biegową, posezonowe wyprzedaże oraz prowadząc dojrzałą politykę dotyczącą reklamacji i traktowania klienta. Za nic, tylko chwalić i chwalić bez końca.
Tomek, w ogóle kiedy będzie ten Decathlon w Trójmieście? Bo całe biegowe Pomorze nie może się doczekać, serio.
Tomek, w ogóle kiedy będzie ten Decathlon w Trójmieście? Bo całe biegowe Pomorze nie może się doczekać, serio.
-
- Zaprawiony W Bojach
na 95 % w grudniu tego roku , też nam na tym zależy
ja myślę ,że inne sklepy też prowadzą fajną politykę i traktują klienta podmiotowo
ja myślę ,że inne sklepy też prowadzą fajną politykę i traktują klienta podmiotowo
Tomek
-
- Rozgrzewający Się
Tak prowadzą fajną polityke i traktują klienta wspaniale dopóki nie zapłacisz za towar a jak zapłacisz i wyjdziesz ze sklepu polityka się kończy .Tomek Michałowski pisze:
Nie będe wymieniał nazw sklepów ale miałem do czynienia z kilkoma takimi "sklepami"
- BoberPL
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:15
- Życiówka w maratonie: 3:08:58
- Kontakt:
Witam. Skoro trzymamy się Decathlonu to nie będę zakładać nowego tematu. Minęło dopiero 30 dni i 150km od zakupu Kalenji Kiprun 2000, a już ta mała pętelka, przez którą przekłada się sznurowadła poszła. Po obadaniu zauważyłem, że perfidnie jako jedyna nie była szyta.
Wielkim skrótem pytanie. Jak długo może potrwać gwarancja w Decathlonie? Załatwiają to od ręki, wymieniają but czy zobowiązują się naprawić usterkę?
Pytam, bo biegi zapłacone, nie mam w czym biec (boso?), a usterka jest spokojnie do naprawy.
Wielkim skrótem pytanie. Jak długo może potrwać gwarancja w Decathlonie? Załatwiają to od ręki, wymieniają but czy zobowiązują się naprawić usterkę?
Pytam, bo biegi zapłacone, nie mam w czym biec (boso?), a usterka jest spokojnie do naprawy.
- BoberPL
- Dyskutant
- Kontakt:
Dzięki za szybką odpowiedź. Zobaczymy jak to będzie 

-
- Zaprawiony W Bojach
będzie bezproblemowo , który sklep , Poznań ?
Tomek
- BoberPL
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak, Poznań/Swadzim. Jutro napiszę jak poszło, bo dzisiejsza matura zajęła mi cały dzień. Teraz mam 4 miesiące wakacji