Zegarek do biegów
-
- Rozgrzewający Się
Witam!
chciałbym prosić o pomoc w wyborze dobrego zegarka do biegów, nie chodzi mi o pulsometr, nie mam zamiaru mierzyć tętna i spalania kalorii :D
chciałbym po prostu mieć w zamian dobry zegarek z dobrymi opcjami do pomiarów czasu i krążeń itp. tak w okolicach 200 zł
może macie jakieś sprawdzone modele ?
Bardzo byłbym wdzięczny za każdą opinię.
chciałbym prosić o pomoc w wyborze dobrego zegarka do biegów, nie chodzi mi o pulsometr, nie mam zamiaru mierzyć tętna i spalania kalorii :D
chciałbym po prostu mieć w zamian dobry zegarek z dobrymi opcjami do pomiarów czasu i krążeń itp. tak w okolicach 200 zł
może macie jakieś sprawdzone modele ?
Bardzo byłbym wdzięczny za każdą opinię.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Polecam zwycięzcę tego testu.
Najlepszy zegarek do biegania jaki użytkowałem. Teraz biegam z pulsometrem Polar RS200- nie umywa się do Timexa (oprócz tego że świetnie mierzy tętno).
Najlepszy zegarek do biegania jaki użytkowałem. Teraz biegam z pulsometrem Polar RS200- nie umywa się do Timexa (oprócz tego że świetnie mierzy tętno).
-
- Rozgrzewający Się
http://www.timex24.pl/action/produkt/id ... onman.html#
tego chyba wybiorę, ma charakter i wszystkie opcje które potrzebuje
tego chyba wybiorę, ma charakter i wszystkie opcje które potrzebuje

- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
ja tam się swojego nie pozbywam.. bo mi się bardzo na basen przyda - bez sensu tam tachać ze sobą pulsometr... a zwykły zegarek nie ma pamięci...
a ten który Ty wybrałeś...szabo chyba tez nie ma pamięci niestety :/ kurcze nie wiem gdzie jest jakiś fajny katalog tych zegarków... ale ta opcja się nazywa .... no kurde nie wiem
może lap50 albo coś takiego
w podobnej są cenie - więc nie warto chyba kupować czegoś co ma mniejszą funkcjonalność tylko dlatego że ci się taki podoba ;p
a ten który Ty wybrałeś...szabo chyba tez nie ma pamięci niestety :/ kurcze nie wiem gdzie jest jakiś fajny katalog tych zegarków... ale ta opcja się nazywa .... no kurde nie wiem

w podobnej są cenie - więc nie warto chyba kupować czegoś co ma mniejszą funkcjonalność tylko dlatego że ci się taki podoba ;p
-
- Rozgrzewający Się
ma pamięćssokolow pisze:ja tam się swojego nie pozbywam.. bo mi się bardzo na basen przyda - bez sensu tam tachać ze sobą pulsometr... a zwykły zegarek nie ma pamięci...
a ten który Ty wybrałeś...szabo chyba tez nie ma pamięci niestety :/ kurcze nie wiem gdzie jest jakiś fajny katalog tych zegarków... ale ta opcja się nazywa .... no kurde nie wiemmoże lap50 albo coś takiego
![]()
Pamięć okrążeń 50 okrążeń
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miałem podobny model, ale jego słabą stroną jest delikatny pasek. Urwał mi się dwukrotnie w ciągu 3 miesięcy użytkowania. Uszkodzenie następowało gdy zegarek zakładałem sobie na palce by biegać szybkie odcinki i łapać międzyczasy kciukiem.