sigma fit watch
- Sheima
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
chcialabym kupic ten pulsometr, jestem osoba poczatkujaca i na razie chyba nie potrzebuje wypasionego sprzetu. czy jako osoba poczatkujaca moge go kupic z czystym sumieniem?
- watchu
- Wyga
- Kontakt:
Jestem tu krótko ale już zdążyłem się dowiedzieć, że sigma fit watch często potrafi świrować i jest ogólnie awaryjny.
Może spróbuj sigma onyx fit, to jakaś nowsza wersja, też się nad nią zastanawiam.
Może spróbuj sigma onyx fit, to jakaś nowsza wersja, też się nad nią zastanawiam.
-
- Rozgrzewający Się
Miałem Fit Watch... przez tydzień
- gubił sygnał z opaski
- zacinały się przyciski
- zawieszał się
- miał nieczytelne i trudne do zrozumienia menu
Jednym słowem - super ;o)
Oddałem po tygodniu - teraz mam Garmina i jest OK
Jak nie chcesz się zrazić od początku - popatrz na inne firmy (może być nawet "no-name" z Decathlonu.)
Pozdrawiam,
- gubił sygnał z opaski
- zacinały się przyciski
- zawieszał się
- miał nieczytelne i trudne do zrozumienia menu
Jednym słowem - super ;o)
Oddałem po tygodniu - teraz mam Garmina i jest OK
Jak nie chcesz się zrazić od początku - popatrz na inne firmy (może być nawet "no-name" z Decathlonu.)
Pozdrawiam,
-
- Stary Wyga
Jeżeli ktoś nie musi mieć "wszystkiego" (np. przekazu do komp.) , to Sigma jest całkiem dobrym sprzętem. Mam od paru tyg. Onyx Pro i jestem zadowolony. Jasne, że wolałbym Polara czy Garmina, ale
"coś za coś".
Sygnał dobry, kodowany, zakresy automatyczne (nie korzystam), lub do ustawienia, 50 okrążeń, trochę pamięci itp. Za nowy dałem 220 PLN
"coś za coś".
Sygnał dobry, kodowany, zakresy automatyczne (nie korzystam), lub do ustawienia, 50 okrążeń, trochę pamięci itp. Za nowy dałem 220 PLN
- watchu
- Wyga
- Kontakt:
Dowiedziałem się, że Onyx Fit jest następcą Fit Watch, który został wycofany z produkcji przez swoje wady. W obecnym modelu te wady zostały wyeliminowane.
Więcej testów i wrażeń z użytkowania można znaleźć tutaj: http://www.forumrowerowe.org/index.php? ... 27754&st=0
Więcej testów i wrażeń z użytkowania można znaleźć tutaj: http://www.forumrowerowe.org/index.php? ... 27754&st=0