witam.
ciezko nazwac mnie biegaczka, w zasadzie dopiero rozpoczynam moja 'przygode'. w kazdym razie chcialabym zapytac o opinie dotyczaca wyzej wymienionych butow. mam mozliwosc zakupienia ich w niesamowicie promocyjnej cenie i zastanawiam sie, czy to nie wina ich jakosci.
asics gel falcon 2w
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A za jaką cenę mozesz je nabyć? To dosyć podstawowy model, jednak posiada już Gel na pięcie oraz duomax który stabilizuje stopę i zapobiega nadmiernej pronacji. Jak na początek to wystarczający but.
run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
-
- Wyga
wlasnie cena jest dosc zdumiewajaca, bo tylko 99zl i to nie na allegro.
dodatkowo wlasnie dostosowanie do nadpronacji zainteresowalo mnie tym modelem, bo mam problemy z niestabilnoscia w stawach skokowych, a z drugiej strony nie chce za duzo inwestowac w razie, gdyby moj zapal do biegania okazal sie slomianym
dodatkowo wlasnie dostosowanie do nadpronacji zainteresowalo mnie tym modelem, bo mam problemy z niestabilnoscia w stawach skokowych, a z drugiej strony nie chce za duzo inwestowac w razie, gdyby moj zapal do biegania okazal sie slomianym

- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
cena super.nie powinnaś się zastanawiać.
run your way
-
- Wyga
tak tez zrobilam i juz po pierwszym biegu stwierdzam, ze to byla dobra decyzja. praktycznie zero bolu w stawach i niesamowity komfort. mam nadzieje, ze dlugo beda sluzyly