Witam,
Przytyłem 20kg wciągu roku i chyba nadszedł czas abym to zrzucił bo zaczyna mi być nie dobrze.
Bardzo proszę o pomoc w doborze sprzętu. To co mam w domu to same ubrania z bawełny oraz stare dresy bawełniane.
Buty mam ok, tak więc muszę znaleźć coś co włożyć na siebie.
Czy ktoś byłby tak miły i mógł mi polecić jakiś model np. spodni, bluzki ?
Trochę się zmieniło na rynku od czasów kiedy czasami biegałem, zupełnie nie orientuję się w tych nowościach. Odzież termoaktywna itp. Tylu producentó i tyle rodzai że się gubię.
Siedzę już 2h na forum i stronie i nadal nie wiele wiem, tak więc wybaczcie że nie przegrzebałem całego forumi pewnie zadaję pytania które ktoś wcześniej zadał, ale biegać muszę jak najszybciej i wolałbym odejść od kompa niż przez tydzień przeglądać forum.
Czy jeśli kupiłbym bluzkę i spodnie termoaktywne a nałożył na siebie bawełniane majtki, skarpetki i bluzę to ta odzież nic mi nie da ? Trzeba wszystko termoaktywne nałożyć aby czuć się komfortowo podczas biegania ?
Jeśli dobrze byłoby mieć wsztko to bardzo proszę o przykładowe rzeczy.
Pomoc w doborze sprzętu
-
- Zaprawiony W Bojach
eee no bez przesady, nie musisz od razu kosmicznych gaci kupować
kup sobie podstawowe rzeczy najpierw
koszulka oddychająca krótki rękaw + długi
spodnie legginsy jak lubisz warstwa 1 czyli odprowadzające pot , zimówek juz teraz nie warto
jak nie lubisz facetów w rajtuzach to są teraz takie lużniejsze spodnie też oddychające
na górę bluza oddychająca + kurtka cienka warstwa 3 -chroniąca przed wiatrem ,deszczem
no to tak na początek
co do marek zajrzyj nike ,adidas, puma ,asics, reebok, kalenji są jeszcze inne ale te marki robią dobre rzeczy z segmentu running
kup sobie podstawowe rzeczy najpierw
koszulka oddychająca krótki rękaw + długi
spodnie legginsy jak lubisz warstwa 1 czyli odprowadzające pot , zimówek juz teraz nie warto
jak nie lubisz facetów w rajtuzach to są teraz takie lużniejsze spodnie też oddychające
na górę bluza oddychająca + kurtka cienka warstwa 3 -chroniąca przed wiatrem ,deszczem
no to tak na początek
co do marek zajrzyj nike ,adidas, puma ,asics, reebok, kalenji są jeszcze inne ale te marki robią dobre rzeczy z segmentu running
Tomek