Problem z Polarem Rs200

Rayden
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Otóż problem jest następujący... mój polar służył mi bez zarzutów przez jakieś 10 miesięcy. Niedawno zaczął troche wariować tzn. tętno raz było 140 a za sekunde 160. No ale po 2-3 dniach mu przeszło. Uznałem, że po sprawie. Niestety w niedziele zaczęło się od nowa ;/
W spoczynku... przed treningiem jak zakładam pasek wszystko jest ładnie, pięknie, ale zaczynam biegać i zegarek po prostu dostaje bzika.
Dzisiaj podczas truchtu tętno skakało od 83 po 170. I to tak w przeciągu 20m potrafiło skoczyć ze 120 na 170.
Sądziłem, że być może bateria jest już słaba i to jest powód tego całego zamieszania. Wymieniłem ją dzisiaj na nową jednak bez jakichkolwiek rezultatów.

Czy ktoś już spotkał się z takim problemem ?
Pasek po kazdym użyciu był dokładnie myty wodą.
Jeśli czegoś bardzo chcesz to, to zdobędziesz
PKO
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rayden pisze:Otóż problem jest następujący... mój polar służył mi bez zarzutów przez jakieś 10 miesięcy. Niedawno zaczął troche wariować tzn. tętno raz było 140 a za sekunde 160. No ale po 2-3 dniach mu przeszło. Uznałem, że po sprawie. Niestety w niedziele zaczęło się od nowa ;/
W spoczynku... przed treningiem jak zakładam pasek wszystko jest ładnie, pięknie, ale zaczynam biegać i zegarek po prostu dostaje bzika.
Dzisiaj podczas truchtu tętno skakało od 83 po 170. I to tak w przeciągu 20m potrafiło skoczyć ze 120 na 170.
Sądziłem, że być może bateria jest już słaba i to jest powód tego całego zamieszania. Wymieniłem ją dzisiaj na nową jednak bez jakichkolwiek rezultatów.

Czy ktoś już spotkał się z takim problemem ?
Pasek po kazdym użyciu był dokładnie myty wodą.
a baterie wymieniłeś w pasku czy zegarku?
czy przed biegiem solidnie go moczysz?
Rayden
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Baterie wymieniłem tylko w pasku.
Taak... te 'elektrody' czy jak to nazwać, są przez kilka sec pod cieknącą wodą.
Awatar użytkownika
zukow2
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:00
Życiówka w maratonie: 2,52,20

Nieprzeczytany post

ja miałem ten sam problem, tylko tetno skakało do 220-tak było przez tydzień i samo przestało :)
Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
Rayden
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dziwna sprawa... dzisiaj zegarek już dobrze chodził
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ