Sklepy sportowe w stolicy...

Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Chciałbym się dowiedzieć i poznać Waszą opinię i byście polecili sklepy gdzie mógłbym kupić sobie buty do biegania. Chodzi mi o profesjonalną obsługę gdzie pójdę i powiem że chcę buty do biegania a oni zaczną zadawać pytania (sporo czytałem o doborze butów) i dobiorą coś dla mnie, a nie pierwsze lepsze dla jakiegoś żółtodzioba co się nie zna i można mu wszystko wcisnąć.

Pozdrawiam
Jackal
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przyjdż do mnie ;-)
608 642 307
Tomek
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

whyjack pisze:Kieruje pytanie do osób orientujących sie w możliwości promocji swoich rzeczy na forach , moderator wytłumaczył mi w sposób prosty , że reklama swojej osoby kosztuje - czy wie ktoś ile ?
Nie prosciej zapytac sie wprost moderatora? Wyslij prywatna wiadomosc do FREDZIA i zalatw to z nim :)

Pozdrawiam,

B.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

jackaal

Poza Tomkiem Michałowskim (czyli Decathlonem na Targówku) są jeszcze dwa sklepy:

Sport Studio na Broniewskiego 71 - http://sklep.sport-studio.pl/
I JacekBiega na Okaryny 7 - www.jacekbiega.pl
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedz.
Przeglądałem sklep "JacekBiega" na Okaryny 7 i widzę że tam bym coś dla siebie mógł wybrać. Bo oprócz butów to i jakieś ciuchy się przydadzą :)
Tylko jeszcze jakby ktoś napisał czy jest tam fachowa obsługa i czy nie będzie tak że wejdę i będę musiał sam szukać i wybierać (tak jak w wielu sklepach) ? Czytałem że gościu zna się na rzeczy ale nie zawsze to co się pisze jest prawdą. Dlatego chcaiłbym usłyszeć jakieś opinie użytkowników którzy mieli przyjemność tam coś kupować.
Awatar użytkownika
zukow2
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:00
Życiówka w maratonie: 2,52,20

Nieprzeczytany post

ja co prawda nie z warszawy, ale kupiłem kilka razy w tym sklepie:
Sport Studio na Broniewskiego 71 - http://sklep.sport-studio.pl/

bardzo fajna ekipa, zero problemów z uznaniem reklamacji obuwia (asics 2130).
Co do fachowości to nie wiem, ponieważ wiedziałem jaki model buta chcę kupić.
Bardzo zadowolony byłem z zakupów w tym sklepie.
Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:Dzięki za odpowiedz.
Przeglądałem sklep "JacekBiega" na Okaryny 7 i widzę że tam bym coś dla siebie mógł wybrać. Bo oprócz butów to i jakieś ciuchy się przydadzą :)
Tylko jeszcze jakby ktoś napisał czy jest tam fachowa obsługa i czy nie będzie tak że wejdę i będę musiał sam szukać i wybierać (tak jak w wielu sklepach) ? Czytałem że gościu zna się na rzeczy ale nie zawsze to co się pisze jest prawdą. Dlatego chcaiłbym usłyszeć jakieś opinie użytkowników którzy mieli przyjemność tam coś kupować.
potwierdzam powyższą opinię - pan Jacek zna się na rzeczy. Od dłuższego czasu miałam problem z doborem odpowiednich butów - w piątek ten problem został rozwiązany :). Nie będziesz musiał sam szukać - przyniosłam ze sobą 2 pary, w których dotychczas biegałam - co też pozwoliło na ocenę, co jest nie tak. Dokładnie opisz, czego oczekujesz, a z pewnością znajdzie się odpowiednia para. Choć damski asortyment jest pewnie o 70% mniejszy niż męski, u pana Jacka przymierzyłam kilka potencjalnych par i znalazła się dla mnie idealna. Jeśli miałabym ocenić w kilku słowach - kompetencja, fachowość, wszystko w dobrym tonie (to też ważne, bo podejście w stylu "klient intruzem" raczej odstrasza), szeroki asortyment (modele butów z obecnych i poprzednich sezonów, których w innych sklepach nie ma). Jestem bardzo zadowolona, bo dobre kilka miesięcy biegania to był ból a w najlepszym wypadku dyskomfort, a teraz jest ok.
Awatar użytkownika
tomcio
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

o tak
zdecydowanie jacek gardener zna się na rzeczy. przetestowałem na sobie i chyba u nikogo nie wydawało mi się kasy z poczuciem dobrej inwestycji :oczko: . polecam
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Teraz mogę te opinie potwierdzić :)
Byłem wczoraj w tym sklepie bardzo fajna obsługa. Widać że znają się na rzeczy. Doradzili, powiedzieli jakie buty byłby dla mnie odpowiednie i przymierzyłem parę par i wybrałem moim zdaniem najlepsze dla siebie :)
-lisio-
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jest nowa wyprzedaż w Decathlonie. Byłem dziś w Reducie i widziałem duże obniżki bucików i odzieży biegowej, np. GT2130 za 149pln i za tyle samo NB1062. Buty dobrej klasy za dobre pieniądze. Jest na razie pełna rozmiarówka. Ja nic nie kupiłem bo muszę zabiegać moje Strycture Triaxy:((
[url=http://runmania.com/rlog/?u=-lisio-][img]http://runmania.com/f/af7d2d3ee37f231c2dc1c7cdf67f4d04.gif[/img][/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ