New Balance numeracja

Tsirp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy mógłby wypowiedzieć się ktoś z posiadaczy butów new balance jak wygląda ich numeracja? Na stronie internetowej są rozmiary EU US i rozmiar wkładki w cm. Otóż mam rozmiar stopy 28,5 i jest odpowiedni dla mnie but z taką wkładką, oznaczany w US 10,5 i w EU 44,5. Jak kupowaliście swoje buty NB, dobieraliście to wychodziły wam buty w tej samej numeracji co macie na co dzień, czy też jakoś bardziej zaniżone czy zawyżone. Pytam się bo kupić buty mogę jedynie przez internet, zjeździłem miasto i nic u mnie nie ma. Będę wdzięczny za porady. Pozdrawiam.
PKO
Awatar użytkownika
zeli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tsirp pisze:Czy mógłby wypowiedzieć się ktoś z posiadaczy butów new balance jak wygląda ich numeracja? Na stronie internetowej są rozmiary EU US i rozmiar wkładki w cm. Otóż mam rozmiar stopy 28,5 i jest odpowiedni dla mnie but z taką wkładką, oznaczany w US 10,5 i w EU 44,5. Jak kupowaliście swoje buty NB, dobieraliście to wychodziły wam buty w tej samej numeracji co macie na co dzień, czy też jakoś bardziej zaniżone czy zawyżone. Pytam się bo kupić buty mogę jedynie przez internet, zjeździłem miasto i nic u mnie nie ma. Będę wdzięczny za porady. Pozdrawiam.
to jest sprawa osobnicza. ja kupuję buty do biegania o 1cm większe od długości stopy, bo takie mi najbardziej odpowiadają, ale znam biegaczy którzy kupują buty dopasowane do stopy, bez luzu.
jeżeli to Twój pierwszy zakup butów do biegania, to pomysł "bez przymierzania" jest bardzo ryzykowny.
a może przyjedź na jakiś większy bieg, bedziesz miał możliwość przymierzyć buty biegowe nawet kilku firm i dokonać przemyślanego i udanego zakupu.
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
fillett
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Niedawno kupowałem w sklepie internetowym new balance. Zmierzyłem stopę i kupiłem pod numer jaki jej odpowiada. Nie ma żadnego luzu i nie uciskają.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ