New Balance M835WB

Tsirp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jestem bardzo początkującym biegaczem, obecnie z przerwami wykonuję plan 10 tygodniowy, potrzebuje jednak butów. Mam jakieś bóle przy piszczelu i niżej, coś ze ścięgnem, po przebiegnięciu kilometra albo 2 nie mogę podciągać do góry stopy. Ostatnio ból jest na tyle duży że mam przerwę. Obecnie biegałem w takich butach: http://allegro.pl/item358658144_nike_ai ... _gwar.html
Nike air chikara, z tym że mój model jest starszy od tego z aukcji i nie ma żadnych siatek ani dziurek. Buty są niby treningowe, ale są ze skóry i są ciężkie i to właśnie je obarczam winą za problemy z nogami. Myślę że problemem są buty ponieważ jeżdżę dużo rowerem, ćwiczyłem do niedawna przysiady ze sztangą i ogólnie taki dość konkretny trening nóg na siłowni i nie narzekałem nigdy na żadne kontuzje. Nie jestem jednak żadnym kwadratem.
Szukałem, czytałem, oglądałem i najlepszą ofertę prezentuje new balance. Biegam po chodniku i asfalcie, waże 85 kg, 184 cm wzrostu, podczas biegu nie foruję się, bardzo luźno i spokojnie pokonuje trasę. Interesuje mnie ten model http://www.newbalance.pl/produkty.aspx?id=348 , akurat ten bo ma więcej systemów w odniesieniu do jego kolegów za 169 zł. Może ktoś spotkał się z tym butem ;) i mógłby powiedzieć dobre słowo.
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to nie jest but do rekreacyjnego biegania , to jest but z serii performance/lightweight do szybkich treningów asfaltowych, tempowych
proponowałbym jakieś buty z serii cushionning jeśli masz stopę neutralną
Tomek
Tsirp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ten jest zdecydowanie lepszy dla Ciebie , porządna treningówka z dobrą amortyzacją
Tomek
Tsirp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ