QUECHUA - Co sądzicie (koszulka)?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio rozglądam się po internecie za koszulką do biegania... Nie zbyt drogiej, powiedzmy do 50 zł.. Przy przeglądaniu allegro, wpadła mi w oko koszulka firmy QUECHUA - wiecie coś o tej firmie? A może możecie polecić coś lepszego w rozsądnej cenie?
- Piorz
- Dyskutant
Sam posisadam ale są i tańsze modele http://www.decathlon.com.pl/PL/koszulka ... -28928656/
Plan 10 tygodniowy trzymajcie za mnie kciuki :D ( 3 tydzień rozpoczęty ;) )
GG. 10415660
GG. 10415660
-
- Rozgrzewający Się
Chodzi o koszulkę damską ;D Ofertę Decathlona też przeglądałam, ale przez internet chyba nie można dostać ich produktów (wyłączając allegro, ale tam koszulek Kalenji nie ma dużo)?
- Piorz
- Dyskutant
ah to sorki za pomyłke hmm ja do decathlonu to pojechałemMaRa pisze:Chodzi o koszulkę damską ;D Ofertę Decathlona też przeglądałam, ale przez internet chyba nie można dostać ich produktów (wyłączając allegro, ale tam koszulek Kalenji nie ma dużo)?

GG. 10415660
GG. 10415660
-
- Rozgrzewający Się
No tak, ja też bym chciała ;] Ale mieszkam w Inowrocławiu, a najbliższy Decathlon jest chyba w Warszawie... To ponad 200 km, więc nie byłoby mi najłatwiej się tam wybrać.
-
- Dyskutant
Chyba robi roznice.Sam czesto zamawiam w Decathlonie przez internet !!!MaRa pisze:Chodzi o koszulkę damską ;D Ofertę Decathlona też przeglądałam, ale przez internet chyba nie można dostać ich produktów (wyłączając allegro, ale tam koszulek Kalenji nie ma dużo)?
Wiec mozna , choc z rozmiarowka trzeba uwazac.
- Piorz
- Dyskutant
Mirek z Mysłowic pisze:Chyba robi roznice.Sam czesto zamawiam w Decathlonie przez internet !!!MaRa pisze:Chodzi o koszulkę damską ;D Ofertę Decathlona też przeglądałam, ale przez internet chyba nie można dostać ich produktów (wyłączając allegro, ale tam koszulek Kalenji nie ma dużo)?
czy ja wiem ja brałem taki sam numer jak nosze na codzień i pasuje świetniee
GG. 10415660
GG. 10415660
-
- Rozgrzewający Się
To Decathlon ma wogóle jakiś sklep internetowy? Bo na ich stronie nie zauważyłam że można coś bezpośrednio kupić.Mirek z Mysłowic pisze: Chyba robi roznice.Sam czesto zamawiam w Decathlonie przez internet !!!
-
- Wyga
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... =decathlon
przeczytaj wypowiedz Tomka Michałowskiego (dyrektora w Decathlon Targówek) z powyższego wątku , towar wysyłają , kontakt pewnie na podany mail lub pod telefonem.
przeczytaj wypowiedz Tomka Michałowskiego (dyrektora w Decathlon Targówek) z powyższego wątku , towar wysyłają , kontakt pewnie na podany mail lub pod telefonem.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=kanap][img]http://runmania.com/f/985c0ba58b60c4775016c80d94798e2e.gif[/img][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
witam,
zadzwoń na Targówek, dział bieganie (22) 333 70 04 ,wyślemy Ci co sobie życzysz , pozdrawiam Kujawy
zadzwoń na Targówek, dział bieganie (22) 333 70 04 ,wyślemy Ci co sobie życzysz , pozdrawiam Kujawy

Tomek
-
- Rozgrzewający Się
Wow
Bardzo fajnie. Dzięki. A ceny są takie jak na stronie Decathlona, czy inne?

GG: 5051937 (mam opcję "pokazuj status tylko znajomym", więc można pisać nawet jak jestem niedostępna)
-
- Zaprawiony W Bojach
ceny są oczywiście takie same jak w sklepie "normalnym", wybierz sobie proszę tylko kuriera , którym mamy Ci wysłać aby było najlepiej dla Ciebie , niestety za niego to już musisz zapłacić , rozszerzyliśmy mocno dział odzieży biegowej damskiej bo wiele dziewczyn się o to pytało
najpierw zapłacisz tzw fakturę "pro forma", jak pieniądze będę u nas zaksięgowane , towar wysyłamy do Ciebie, no i to tyle
niech bieganie będzie wszędzie
najpierw zapłacisz tzw fakturę "pro forma", jak pieniądze będę u nas zaksięgowane , towar wysyłamy do Ciebie, no i to tyle
niech bieganie będzie wszędzie

Tomek
-
- Rozgrzewający Się
Ok, wysłałam mail z zamówieniem.
(Może być taka forma, czy trzeba telefonicznie?)

GG: 5051937 (mam opcję "pokazuj status tylko znajomym", więc można pisać nawet jak jestem niedostępna)