buty

wantertef344
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

testów podeszwy wyszło ze jestem mocnym pronatorem cokolwiek to znaczy,waże 96kg mam 180cm wzrostu i teraz nie wiem jakie buty do 350zł kupić ???????
PKO
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Proszę bardzo, odpowiedzi jak zwykle w serwisie sa na stronach: http://bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=367

http://bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=409

http://bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=552

Niedługo powinien być na stronie katalog butów na wiosna/jesień z opisem, dla jakiej stopy, jakie buty.
wantertef344
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Te linki przeczytałem ,nim otworzyłem temat ; / .Problem polega na tym że mam nadwage i ograniczony fundusz na dobre buty.Nie mam siana na buty za 500zł ;/ a Saucony Grid Stabil 6 ,tych po prostu nie ma w moim rozmiarze
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wantertef344 pisze:Te linki przeczytałem ,nim otworzyłem temat ; / .Problem polega na tym że mam nadwage i ograniczony fundusz na dobre buty.Nie mam siana na buty za 500zł ;/ a Saucony Grid Stabil 6 ,tych po prostu nie ma w moim rozmiarze
prawda jest taka, że ciężko Ci będzie znaleźć te podane w katalogu modele (pomijając cenę i brak rozmiaru). Nie są "powszechnie" dostępne na polskim rynku.
Zastanawiające jest właśnie to, dlaczego rekomendujecie coś czego dostać w zasadzie nie można.
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

No to poluj na promocje, w tym w outletach - mozna dostac buty nawet za 150zł jak jest dobra obniżka. Ja całe zycie kupuje w promocjach :)
wantertef344
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie mam czasu i niechce mi się polować , zna ktoś profesjonalny sklep w obuwiem dla biegaczy w Gdyni albo Gdańsku ?
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mało ambitne
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Edda pisze:prawda jest taka, że ciężko Ci będzie znaleźć te podane w katalogu modele (pomijając cenę i brak rozmiaru). Nie są "powszechnie" dostępne na polskim rynku.
Zastanawiające jest właśnie to, dlaczego rekomendujecie coś czego dostać w zasadzie nie można.
A jakie mamy rekomendować?
Z księżyca?
Skąd mamy wziąć buty dla ciężkich nadmiernie pronujących biegaczy?
Masz jakiś pomysł ?
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zostawić puste miejsce?
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Edda pisze:zostawić puste miejsce?
I w to miejsce kazdy, kto szuka buta dla mocnego pronatora z nadwaga wpisze jakikolwiek model buta, ktory jest dostepny w sklepie. Genialne!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dlaczego zostawić puste miejsce skoro takie buty są - tylko że drogie? Przecież podajemy cenę.

Puste miejsce zostawiamy tam gdzie nie ma najlepszego dopasowania - czyli np w butach traliowych.
wantertef344
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie zarzucaj mi braku ambicji kolego , bo ona z kupnem butów nie ma nic wspólnego ,to sprzedawcy powinni być ambitni , kompetentni i oferować buty dla pronatorów w kazdym sklepie sportowym.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 17:37 przez wantertef344, łącznie zmieniany 1 raz.
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bartosh pisze:
Edda pisze:zostawić puste miejsce?
I w to miejsce kazdy, kto szuka buta dla mocnego pronatora z nadwaga wpisze jakikolwiek model buta, ktory jest dostepny w sklepie. Genialne!
*) z adnotacją "niedostępne na rynku" - na jedno wychodzi

taki mały szczegół - nie neguję samej rekomendacji bo to kawał dobrej roboty: wszystko wydelekcjonowane, nie trzeba wertować katalogów i oglądać każdego modelu.

Rekomendacja zawiera ceny, do tego w złotówkach (może powinno być w €, £, ¥ lub $?). Sorry że się czepiam.

Skąd te ceny?

Przejdźmy do konretnych butów:

Adidas Aminta - można dostać na specjalne zamówienie wykładając 560 zł - model "tylko dla orłów",
Asics Gel Evolution 3 - kosztuje tylko 560 zł; jest, ale nikt go nie widział - coś jak "fantom"?,
Nike Air Equalon (wmns) - Męskie za 365 zł / w rekomendacji za 140? - nazwalabym je "seksistowskie", podobnie jak Sacuny GRID Omni 6 Ultimate.

nie przekłada mi się to na rzeczywistość zwyczajnie, ale pewnie jakieś mechanizmy są pza świadomoscią laika, dlatego przepraszam za te uwagi, jeśli są bezpodstawne.
kanap
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

[url=http://runmania.com/rlog/?u=kanap][img]http://runmania.com/f/985c0ba58b60c4775016c80d94798e2e.gif[/img][/url]
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wantertef344 pisze:Nie zarzucaj mi braku ambicji kolego , bo ona z kupnem butów nie ma nic wspólnego.
piszesz, że Ci się nie chce i że nie masz czasu...

profesjonalny sklep? nie licz na to, że taki znajdziesz gdziekolwiek. Rekomendację masz, więc pozostaje Ci tylko inwigilalcja sieci
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ