Chce na niego przeznaczyć do 150 zł.
Prosze o pomoc. Z góry dzięki.

W tej cenie najpopularniejszy to Sigma PC 15. Jeżeli potrzebujesz tylko do podstawowego pomiaru tętna to ten powinien być ok.pgup5 pisze:Chciałbym kupić swój pierwszy pulsometr i niewiem jaki wybrać.
Chce na niego przeznaczyć do 150 zł.
Prosze o pomoc. Z góry dzięki.
Moze masz jakis slaby pulsometrCzym smarujecie ciało pod opaskę z pulsometrem?
Maxymalny jest raczej niepotrzebny chyba ze do testu na HRmax, ale to lepiej sprawdzic patrzac na zegarek, ewentualnie majac taki co rysuje wykres.Szukam pulsometru który ma średni puls i maksymalny zapamiętuje.
Ja używałem żelu do USG - utrzymuje swoją wilgotność przez nawet kilka godzin. Do kupienia prawie w każdej aptece.Koza pisze:Witam,
Podłącze się pod temat....
Czym smarujecie ciało pod opaskę z pulsometrem? Woda niestety szybko wysycha i się mechanizm rozłącza... A zanim się w zimę spocę to już musze wracać do domu.
Pomocy!
Dzięki,
Koza
Jeżeli chodzi Sigma PC15 to chciałbym najpierw przestrzec kupujących artykułem: http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 11&code=51.pgup5 pisze:Szukam pulsometru który ma średni puls i maksymalny zapamiętuje. A niechciałbym zabardzo sigmy między innymi pc 15 bo dużo osób ma ją umnie w klubie i by się puls niezgadzał dlatego bo cześto zdarza sie że jak stojadwie osoby obok siebie to łapie inaczej pusy jakąs i wychodza niesamowite pulsy.