napiszcie szczeze co myslicie o butach ADIDAS RESPONSE 13? czy to są dobre buty do biegania? np dla mnie waga 90 stopa neutralna.
I JESZCZE JEDNO PYTANIE CO MYŚLICIE O STEPERACH SKRĘTNYCH CZY TO COŚ DAJE CWICZENIE NA TYM?? macie moze jakies doswiadczenia ze steperami? Chodzi mi o to aby np w dni wolne od biegania cwiczyc na steperze no i moja dziewczyna chce na nim cwiczyc bo chciala by zrzucic kilka kilo czy da rade na tym???????????????
prosze o wyczerpujące odpowiedzi
z góry dzieki
KILKA PYTAŃ
Ja moge wyczerpujaco odowiedziec, ze nie rozumiem do czego moze sluzyc stepper biegaczowi. Za to uzywam biezni elektrycznej i polecam ja. Dziewczyna tez moze na niej cwiczyc. Ty tez jestes swietny i mam nadzieje, ze bede mogl na Tobie polegac. (Z gory) dzieki.
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Albo biegasz albo bawisz się na stepperze. Nigdy nie widziałem, żeby ktoś używał steppera do pomocy w treningu biegowym, ale zależy to od twoich celów. Jak chcesz byc ogólnie sprawnym, to można trochę biegac, trochę bawic się na stepperze, siłowni, aerobiku. Jeśli twoim celem jest szybkie bieganie, to głównie biegasz.