Rajstopy-legginsy => Szczecin??

caro
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Poszukuje legginsów na zimę,dobrej firmy,"oddychających", z kieszonką z tyłu. Problem w tym,że zanim kupie je na necie ( taniej :> ) chciałabym je przymierzyć, a jak szukałam w Szczecinie po sportowych sklepach to w większości nie wiedzą o co chodzi albo nie mają...:/ Ktoś wie gdzie można coś takiego znaleźć??
Man cannot discover new oceans unless he has courage to lose sight of the shore
PKO
Raku
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No właśnie, stary problem: w necie towar jest, ale chciałoby się go pomacać w realu...

Spodni w necie jest naprawdę sporo, zwłaszcza na allegro.
Ja biegam w leginsach firmy CRANE, kupionych właśnie na allegro za ... 19 zł wraz z przesyłką :hej:
Jak na razie sprawdzają się wyśmienicie - dla mnie biega się w nich zupełnie inaczej, niż np. w spodniach dresowych.
I choć nie są super-hiper, zwykły polyester + lycra, jestem z nich zadowolony. Nie są to jednak spodnie na minus 10, zobaczymy co będzie dalej...

Co do firm:
- masz CRAFTa: - opisywałem wrażenia z eksploatacji bluzy - podejrzewam, że spodnie również są super, ale cena nie za niska - sprawdź na stronie albo allegro - plusem jest to, że mają modele właśnie na zimę (grubsza warstwa?), szwedzka, sprawdzona firma - jak masz kasę, pewnie będziesz zadowolony - zadzwoń i pogadaj, miła obsługa w siedzibie
- masz ENDI - na allegro, cena raczej niska, problem w tym, że użytkownicy piszą opinie najczęściej zaraz po doręczeniu przesyłki i trudno powiedzieć jak wygląda sprzęt w praktycznym użyciu - kup i podziel się wrażeniami :ble:
a będziemy wdzięczni!
- jest firma Kalenji - w sklepach Decathlona. Jeżeli jest w Twoim mieście, na pewno warto spróbować. Niezła jakość za stosunkowo niską cenę, zwłaszcza, jeżeli towar jest w promocji.
- firma Rogelli - na allegro. Chyba całkiem niezła firma z dobrym sprzętem za dobrą cenę. Użytkownik Benekrun.

Daj znać co kupiłeś.
Myślę, że na forum warto dzielić się opiniami, bo te, dobrze i obiektywnie napisane, zawsze mogą pomóc w podjęciu decyzji o wyborze sprzętu, który choć nie jest najważniejszy, może przecież zepsuć całą zabawę w bieganie, no nie?

Pozdro
Raku
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ