Wywalcie te 3d rzeczy (one i tak nawet teoretycznie niewiele dadzą na wzniesieniach które realnie da się biegiem pokonać) i nie ruszajcie resume later.
Poza powyższym reklamacja to spoko sprawa

A to inna historia. Myślałem, że dzieje CI się tak przy Resume Later.blas pisze:W takim razie wznawianie z pauzy musiało się popsuć w 3.60, bo nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, a na biegu 2h+ pauzy używam wiele razy. Nie mówię o Resume later, chociaż z tym nie miałem problemów przy paru użyciach.
Na powyższych biegach na szczycie, to nie była pierwsza pauza. Było parę wcześniej na obu biegach, ale tylko na szczycie się psuło(!).
Sens jest... ja używam jak mi zależy na tempie chwilowym (tj. podczas większości treningów). Nie mam wtedy mapy, ale i tak biegam po tych samych trasachqzder pisze:Boże... Po jaką cholerę oni to wyłączyli? Jak się biega z paskiem hrm, czy jest jakikolwiek sens uzywania jeszcze footpoda?
blas pisze:Tu jest info jak działa opcja extended i dlaczego oraz cały manual do F3 http://www8.garmin.com/manuals/webhelp/ ... 72D79.html
Chyba czas wrócić do F2. Dzisiaj działał normalnie i nie skracał dystansu jak F3.