Ja wysłałem w poniedziałek,nr zmienili w piątek i dzisiaj go otrzymałem.Już zdążyłem przetestowacGife pisze:Muszą więc mieć niezły tłok bo mi jeszcze seryjnego nr nie zmienili. Pewnie sobie poczekam, jak zawsze, dłużej

Ja w czwartek tydzień temu !emilr10 pisze:Ja wysłałem w poniedziałek,nr zmienili w piątek i dzisiaj go otrzymałem.Już zdążyłem przetestowacGife pisze:Muszą więc mieć niezły tłok bo mi jeszcze seryjnego nr nie zmienili. Pewnie sobie poczekam, jak zawsze, dłużej
Padł mi przycisk DOWN w Garminie 305. Nie można korzystać z zegarka, bo ciągle 'skroluje/przewija' ekrany jak szalony.Sylw3g pisze:No i u mnie też się pojawił problem.
Czy jeżeli mam przedłużoną gwarancję (36 miesięcy) od azymut.pl (mam papiery), to procedura wygląda jakoś inaczej? Nie mam przypadkiem zwrócić się z problemem do azymut.pl? Teraz za późno na dzwonienie, więc pytam.
W samym "zegarku" tego nie podzielisz, możliwość podziału zgranego treningu jest np. w aplikacji SportTracksnestork pisze:Czy w 305 da się podzielić trening na 3 osobne treningi, np. w Garmin Connekcie? Nie wiem dlaczego, ale 3 ostatnie treningi właśnie zapisały się mi jako jeden.
W samej 305 nie ma takiej opcji. W drugą stronę (połączyć) też sie nie da. Wszystko zapisze osobno. Przerabiałem temat, bo mi to było potrzebne i nic nie wymyśliłem. niestety.nestork pisze:Czy w 305 da się podzielić trening na 3 osobne treningi, np. w Garmin Connekcie? Nie wiem dlaczego, ale 3 ostatnie treningi właśnie zapisały się mi jako jeden.
Musisz wyzerować trening. Jeśli dla przykładu biegasz rano i po południu także a nie zgrasz garmina to przed kolejnym treningiem naciśnij przez trzy sekundy LAP. Treningu nie wykasujesz zegarek go będziesz pamiętał, ale go tylko wyzerujesz i będziesz mógł zacząć kolejny taki sam.nestork pisze:Dzięki za odzew. No trudno, najśmieszniejsza jest krecha na pół Polski na wykresie, bo jeden trening robiłem w Ińsku, a dwa pozostałe w Warszawie
Jak nie zgrywasz, to ZAWSZE trzeba zerować, bo liczy jako kontynuację treningu. To jest też zegarek do prostej nawigacji w terenie (np. wróć do startu) i przez to pamięta, co robił wcześniej. to ma sens, chociaż może nieoczywisty.nestork pisze:Muszę wyzerować LAP-em, nawet jeśli treningi dzieli wyłączenie sprzętu i czas np. więcej niż doba? Pierwszy raz mi się to zdarzyło, a chyba faktycznie wcześniej zawsze po treningu zgrywałem na komputer.
Nawet nie doba a 8 godzin. To przerabiam codziennie. Czy mniej nie wiem.nestork pisze:Muszę wyzerować LAP-em, nawet jeśli treningi dzieli wyłączenie sprzętu i czas np. więcej niż doba? Pierwszy raz mi się to zdarzyło, a chyba faktycznie wcześniej zawsze po treningu zgrywałem na komputer.