Ale dużo bym na nią zwalał bo to New Balance i 100% poliestru, który pewnie sie do tych odczytów przyczynia. Bawełna? Nigdy

a ktorym klawisz żeby podświetlić???? :/ oraz jak Zaimportuj trening z urządzeń Garmina zapisany w formacie TCX. ??dezo66 pisze:tak mozesz ustawic podswietlenie od 15sekund do cały czas
wchodzisz Ustawienia-> ogólne->wyświetl.-> i ustawiasz jedna z opcji
a co do programu - ja korzystam z garmin connect
Klawisz jak wyzej pałer ;]jarekwronki pisze:a ktorym klawisz żeby podświetlić???? :/ oraz jak Zaimportuj trening z urządzeń Garmina zapisany w formacie TCX. ??dezo66 pisze:tak mozesz ustawic podswietlenie od 15sekund do cały czas
wchodzisz Ustawienia-> ogólne->wyświetl.-> i ustawiasz jedna z opcji
a co do programu - ja korzystam z garmin connect
Stary. Ja tam proponuję zapoznać się z instrukcjąjarekwronki pisze:kupilem na allegro garmina..i pytanko jaki program uzywac???oraz czy jest mozliwosc podświetlić zegarek w nocy jak biegam??
ja to od razu po zakupie rezerwuje sobie godzinke by popstrykac we wszystkie guziki i zobaczyc gdzie co jest no i tego samego dnia lub nastepnego testuje w terenie nowy sprzet.lapka88 pisze:Stary. Ja tam proponuję zapoznać się z instrukcjąjarekwronki pisze:kupilem na allegro garmina..i pytanko jaki program uzywac???oraz czy jest mozliwosc podświetlić zegarek w nocy jak biegam??Czy to nie fajnie samemu się dowiedzieć jak działa nowy gadżet?