Jakiej marki puslometru używasz? Ankieta z Nagrodą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja czasem biegam z zupełnie nieznanym tanim i jak dla mnie wystarczającym - Crane. Ale wolę wolność i bieganie z zegarkiem a przy okazji słuchanie siebie.
Można hybrydę zrobić, czyli biegać z pulsometrem i przymróżyc oko na to, co pokazuje.
- kosa1964
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Tylko zegarek ze stoperem.
Biec do przodu z podniesioną głową!
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widzę, że wygrywa Polar to zagłosowałam, bo uważam, że warto wydać raz niemało, ale na coś co się sprawdza i długo służy. Używałam trzech różnych modeli, ale to bardziej z ciekawości co kryją kolejne odsłony Polara niż dlatego, że poprzednie się zużyły i nadal jestem wierna Polarowi. Przeżyliśmy razem wiele i jeszcze mam nadzieję wiele przed nami
. Te wszystkie wspólnie pokonane lapy, wsłuchiwanie się w pikanie gdy tętno przekraczało zakres, zapisane życiówki. Potem doszło mierzenie dystansu i pokazywanie tempa biegu, aż miło się biegnie gdy taki towarzysz dorównuje ci kroku. Do tego nigdy Cię nie opuszcza, bo nie gubi sygnału, a o elastycznym pasku z nadajnikiem możesz zapomnieć nawet podczas bardzo długo trwającej wycieczki (nawet śladu otarć na skórze). Taki przyjaciel, który Ci zawsze powie gdzie jesteś w treningu i jak daleko masz do domu. I nic prawie nie chce w zamian, tylko czasem fundniesz mu nową baterię. Szkoda tylko, że jest następuje kilkudniowa rozłąka, gdyż na wymianę baterii muszę wysłać Go do serwisu w innym mieście. Ale wtedy mogę sobie pooglądać na ekranie komputera zapisane w programie wykonane ćwiczenia w postaci kolorowego wykresu i przeanalizować różne parametry biegu na przestrzeni jakiegoś okresu. I tylko mapki trasy biegu nie ma, ale jeśli biega się po znanych trasach to można Mu wybaczyć ten brak.

Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Fiu fiu, pierwsze takie miłosne wyznanie pod Adresem Polara.
Taka mała dygresia.
Spotkałem ostatnio na placu zabaw dla dzieci samego Pana Polara Polska, czyli Ryszarda. Coś może z tego będzie dla bieganie.pl
Taka mała dygresia.
Spotkałem ostatnio na placu zabaw dla dzieci samego Pana Polara Polska, czyli Ryszarda. Coś może z tego będzie dla bieganie.pl

- Mazurek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3:45
- Kontakt:
Też mi się podoba Twój wpis Renato. Podpisuję się pod nim obiema rękami. Jednak z wymianą baterii aż tak się nie bawię. Dobry zegarmistrz radzi sobie doskonale, bo przecież większość zegarków ma szczelność wyższą niż polarowe 30 m.
Mam też polarowego pecha. S625x jest stosunkowo ciężki (część obudowy jest metalowa) . Upadek na kafelki w łazience = nadpęknięte w dwóch rogach szkiełko. Wysłałem, naprawili. Niedawno znów mi upadł. A niech to...
Tym razem pęknięcie w jednym rogu i tęcza naprężeń...
Mam też polarowego pecha. S625x jest stosunkowo ciężki (część obudowy jest metalowa) . Upadek na kafelki w łazience = nadpęknięte w dwóch rogach szkiełko. Wysłałem, naprawili. Niedawno znów mi upadł. A niech to...
Tym razem pęknięcie w jednym rogu i tęcza naprężeń...
ODOmetr 18 300 km
-
- Rozgrzewający Się
aptonia
takie coś z decatchlonu proste i tanie
takie coś z decatchlonu proste i tanie

- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: