Garmin Fenix 3/3HR
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Podzielam zdanie biegowyninja. F3 ma tez coś czego nie ma wiele smartwatchy. Niezle zycie na baterii.
Vivoactive tez jest smartwatchem ale niższego segmentu.
Vivoactive tez jest smartwatchem ale niższego segmentu.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jestem po pierwszym biegu masowym z f3 (poznań polmaraton). Specjalnie sprawdzałem zegarek na każdym punkcie pomiaru i dystans liczył praktycznie idealnie (np. Na 10km dał więcej o 20m). Popatrzyłem potem na mapę na gc i potwierdzam ze ścina zakręty niemiłosiernie
poza tym samo działanie, synchronizacja, WiFi, paski, fp itd działa tak jak powinno.

-
- Dyskutant
GPS + glonass i zapis co 1 sek. Dodam że na całym dystansie zegarek policzył 21,12 km. Ale biegiem trochę zygzakiem (wyprzedzanie) oraz jedna wycieczka do toalety
. Do minusów dołączam także średnia reakcje na zmianę tempa chwilowego.

-
- Wyga
ja mam identyczne ustawienia, uczestniczyłem w tej samej imprezie. mi ciut dystans przekłamywał, ale miałem małą pauzę na wodopoju, włączyła się pałza i zaskoczył ciut później-to może przez to.
Z chwilowym tempem podobnie jak u Ciebie.
Z chwilowym tempem podobnie jak u Ciebie.
-
- Wyga
- Kontakt:
Rozłączyło mi w Fenixie 3 BT i nie moge ponownie nawiązać połączenia z iPhone 6. Miał już tak ktoś ? Wyłączyłem zarówno Fenixa jak i iPhone i dalej jest problem - bie znajduje urządzenia. Z góry dziękuje za ewentualna pomoc.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54min
- Kontakt:
Dzisiaj pojawiła się nowa wersja firmware do F3 oznaczona numerem 3.20.
Kilka poprawek jest.
Kilka poprawek jest.
-
- Wyga
- Kontakt:
Dziękuje bardzo za pomoc - po dłuższym czasie wskoczyło. Natomiast pojawił sie kolejny problem - Fenix zaczął wibrować i żaden przycisk nie działa. Pełna zawiecha. Powolutku mam dość. Nie mam pojęcia co sie dzieje.miłoch pisze:Odinstaluj i ponownie zainstaluj aplikacje w telefonie. Sparuj urządzenia na nowo.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Takie zwiechy w F2 spowodowały wymianę na nowy. W F3 to się miało nie zdarzać. Heh.
-
- Wyga