20' rozgrzewka
1km 3:57/km
400m odpoczynku
2km po 4:08/km
400m odpoczynku
400m odpoczynku
10' schłodzenia
Nie miałem czasu wpisywać tego w komputer (zresztą miałem tylko laptopa z Linuxem więc i tak by się nie dało, chyba żebym się zaczął bawić w instalację pod wirtualnym windowsem ale nie miałem na to czasu). Wpisałem więc trening ręcznie w zegarku. No i objaw był taki że w liście kroków treningu wszystkie dystanse były pomnożone przez 4! Czyli na liście wyglądało to tak:
20' rozgrzewka
4km 3:57/km
1,6km odpoczynku
8km po 4:08/km
1,6km odpoczynku
1,6km odpoczynku
10' schłodzenia
Nie pomagało nic - kasowanie kroków, wpisywanie ostrożnie ponownie, zatwierdzanie przez wybranie "Koniec" w liście wyboru zamiast wychodzenia przez "Tryb" (mode). No nic nie pomagało. Co ciekawe przy wchodzeniu w edycję kroku takiego pomnożonego przez 4 dystans do edycji był OK - nie był pomnożony przez 4. Spróbowałem uruchomić więc ten trening i zmieniłem ekran na ten co pokazuje jaki będzie kolejny krok treningu - tam też dystans był OK. Pobiegłem więc na trening i wszystko było dobrze - dystanse wyszły prawidłowe: http://runkeeper.com/user/LDeska/activity/86620198
Jedyny problem był na ekranie podsumowania wprowadzanego treningu. Mieliście coś takiego?
Acha, przed chwilą uruchomiłem gremlina i już w podsumowaniu wyświetlają się te dane prawidłowo