uiii tamjedz_budyn pisze:przecież ledwo odebrał z gwarancji![]()

uiii tamjedz_budyn pisze:przecież ledwo odebrał z gwarancji![]()
hmm sprawdzę to u siebie. Ale w standardzie przy bieganiu w otwartym terenie miałem owe 9-10 metrów. Jak robiłem testy i położyłem zegarek na otwrtym terenie (pole) to spadało do 5-6 metrów. W niedzielę to sprawdzę w praktyce.Piechu pisze:FW 3.10
choć dziś jadąc do roboty rowerem zauważyłem, że GPS accuracy zeszło z poziomu 9-10m do 5-6m... ciekawe czy to przypadek, czy faktycznie poprawili dokładność GPS'a.
Ale masz polskie tłumacznenie ode mnie czy to z Web Update?Piechu pisze:Poza tym tryb multisport na polskim tłumaczeniu nadal restartuje mój zegarek
Wrzuć w takim razie moje tłumaczenie i sprawdźPiechu pisze:edit: wygląda na to, że na języku angielskim multisport działa poprawnie, na polskim tłumaczeniu każdorazowo zegarek albo się restartuje albo gaśnie i zawiesza
Ta ostatnia podlinkowana. Jak coś zmieniam to i tak link do pliku się nie zmienia. Jeśli możesz to sprawdź czy mój plik też resetuje Fenixa 2. U mnie objaw reset był przy zdefiniowanej samodzielnie aktywności własnej. Po jej skasowaniu wszystko jest ok.Piechu pisze:jasne, spróbujęmasz jakąś nowszą wersję czy ta ostatnio podlinkowana jest najaktualniejszą?
Piechu pisze:wygląda na to, że przy Twoim tłumaczeniu wsio gro i bucy