co do FR620 - najważniejsze - jest nowa wersja softu -
3.0 poprawiająca (wg. producenta) wiele drobnych jak i kilka poważniejszych problemów - samoczynny restart itp. Jutro rano sprawdzę jak sprawy tempa, ja innych usterek nie odnotowałem na szczęście.
Do powyższego
- pokazuje z ze skokiem 5s
- długo dość

... nie mam az tak długich wyjść - ale biegając 60-75 min trzy/cztery razy w tygodniu z opcjami "full" zegarek ładuje raz na tydzień, 4 godzinna jazda na rowerze pochłania około 45% bat. z GPS i HR i wibrą/swiatłem co 2.5 km /zapis co sekunda.
- jest rower, o opcji nawigacji do startu nie było mowy, więc raczej nie spodziewałbym sie
- tak, działa na bieżni
Przewaga nad 910
- genialna komunikacja przez WiFi - nie myślisz o zgrywaniu treningów, wracasz i masz

- kadencja / długość kroku - nawet nie myslałem że aż tak pomocne
- VO2max - to już tak raczej dla lepszego samopoczucia ale jest i wiesz
- bardzo lekki, wygodnie lezy na nadgarstku
- możliwość śledzenia biegu "live"
- błyskawiczny sygnał GPS
- bardzo wygodne przyciski, łatwa obsługa, nawigacja
Minus do 910 -
- mniej precyzyjny ślad trasy, choć pracuja nad tym, nie widziałem jeszcze efektu nowego softu 3.0
- mniejszy wyswietlacz, ale ja mam ustawione 4 pola, okulary -4 i widzę wszystko, wiec wydaje się że wystarczający
- nie ma multisportu, pływania itp - no ale to jasne
Generalnie - mimo kilku niedopracowanych błędw w sofcie - doskonały i raczej nie majacy konkurencji, bawiłem sie kilka dni V800 ale tam jest jak na razie dramat

, poza tym nadal cichy sygnał, fakt - fajny ekran, przyciski, ale cały dość duzy i niewygodny na ręce.