Garmin Fenix 3/3HR
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Ja juz znalazłem dwa błędy w sofcie a Wy jeszcze czekacie na zegarki :p
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Ja spokojnie czekam, aż znajdziesz wszystkie i Garmin je poprawi. Może sobie sprawię "pod choinkę".
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Wolę Ciebie Budyń i Tobie podobnych za betatesterów niż samemu tracić nerwy i cierpliwość jak rok temu 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Haha, błędy są ale małe, raczej sztab techników coś przeoczył.
Ważne ze zegarek jest stabilny, zero zwisów, zero restartów, jest nadzieja
Ważne ze zegarek jest stabilny, zero zwisów, zero restartów, jest nadzieja

- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Czy w F3 mozna wyswietlac track na mapie podczas aktywnosci bez aktywnej nawigacji?. Cos jak w F2 user data > Tracks >*track* > Display > Show
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
i mój Fenix dzisiaj doszedł
Pierwsze uczucie - bardzo lekki, całkiem duży i wyglądający obłędnie. Pierwsze uruchomienie trochę inne niż w prezentacji garmina na yt ale w interfejs przyjazny więc wszystko ustawione
dzisiaj test pod dachem.

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
wczoraj aktualizacja chipsetu, dziś softu do wersji 3.0
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem co nowego, bo wszystko działało jak należy 
Jedynie co odkryłem złego to że nie działały kursy wrzucone przez basecamp, ale działały wrzucone przez connecta. Drugi błąd był w uruchomieniu planu treningowego z garmin connect. W aktywności bieg uruchamiał się trening jako bieg w pomieszczeniu - z wyłączonym gps. Ale wystarczyło uruchomić bieg na Szlaku i działało z gps. Reszta jest bez zastrzeżeń i działa rewelacyjnie.
Zatem majkim6, niezbyt trafiłeś.

Jedynie co odkryłem złego to że nie działały kursy wrzucone przez basecamp, ale działały wrzucone przez connecta. Drugi błąd był w uruchomieniu planu treningowego z garmin connect. W aktywności bieg uruchamiał się trening jako bieg w pomieszczeniu - z wyłączonym gps. Ale wystarczyło uruchomić bieg na Szlaku i działało z gps. Reszta jest bez zastrzeżeń i działa rewelacyjnie.
Zatem majkim6, niezbyt trafiłeś.
-
- Dyskutant
To tylko takie wrażenie po śledzeniu wątku o F3 na forum Garmina, jakby ktoś tam zajrzał i wyciągał tylko na tej podstawie wnioski to F2 był wzorem stabilności :DZatem majkim6, niezbyt trafiłeś.
Na szczęście mamy tutaj naszych testerów, którzy nie sieją niepotrzebnej paniki i robią świetną robotę dla niezdecydowanych!
-
- Zaprawiony W Bojach
zrobiłem moją zwykła traę do pracy w trybie ultratrac, z ciekawości. wrzucę jutro bo zostawiłem kabel w pracy.
Czy w nowym sofcie jest blokada guzików?
Czy w nowym sofcie jest blokada guzików?
-
- Dyskutant
http://www8.garmin.com/support/download ... 3#Instruct
według tego co piszą na stronie Garmina blokada pojawiła się już w 2.5, więc w 3.0 powinna być tym bardziej (przytrzymanie LIGHT)
według tego co piszą na stronie Garmina blokada pojawiła się już w 2.5, więc w 3.0 powinna być tym bardziej (przytrzymanie LIGHT)