yacool pisze:początek zupełnie jakby werbowali mnie do sekty
Skoro to jedyne momenty warte komentarza, to cała ta WIELKA PREMIERA musiała być bardzo zajmującayacool pisze:na koniec poczęstunek w bufecie jak po wykładzie o gotowaniu na parze
Ja z kolei obejrzałem zdjęcie tego buta zamiast filmiku i powiem, że oni to tam wkleili żeby lewa i prawa strona podeszwy się nie rozjechały. Właściwie to dobrze powiedzieli, bo takie rozszczepienie podeszwy groziło by ogromną pronacją lub supinacją, a tak to wszystko jest pod kontrolą.Jurek z Lasu pisze:Tak sobie oglądałem ten filmik i się w końcu chyba dowiedziałem po co są te plastikowe mostki Adapt Trusstic (w MetaRun) czy Guidance Trusstic (w Kayano). Oni je tam wklejają żeby kontrolować pronację!!! A ja tak zawzięcie te plastiki zawsze wywalam bo nie lubię jak ktoś mi coś kontroluje.
Wnioskujesz po tym że dla Ciebie są za drogie? Następnym razem jak będzie referendum, to po prostu spytajmy Suunto co o tym myśli - wyjdzie taniejSuunto pisze:Ladne buty, ale tysiak złociszy podoba mi się dużo bardziej. Stąd wnioskuję, że model nie na nasz rynek.
A coś w tym niestosownego?LukeDNB pisze:Wnioskujesz po tym że dla Ciebie są za drogie?Suunto pisze:Ladne buty, ale tysiak złociszy podoba mi się dużo bardziej. Stąd wnioskuję, że model nie na nasz rynek.
Ciężki dzień i trzeba było komuś przysolić?LukeDNB pisze:Wnioskujesz po tym że dla Ciebie są za drogie? Następnym razem jak będzie referendum, to po prostu spytajmy Suunto co o tym myśli - wyjdzie taniejSuunto pisze:Ladne buty, ale tysiak złociszy podoba mi się dużo bardziej. Stąd wnioskuję, że model nie na nasz rynek.
Nie, bardzo udany, dziękuję za troskę:)Juannita pisze:Ciężki dzień i trzeba było komuś przysolić?
Jeśli cena rażąco odbiega od średniej rynkowej, to siłą rzeczy coś jest dla wąskiej grupy nabywców, więc nie wiem, czemu się czepiasz.
Pewnie wyjdą, chociaż tak się zastanawiam nad parametrami grupy docelowej. Z jednej strony, jak widzę, ile kosztują zegarki biegowe, a mało kto z forum posiada najprostszego garmina, raczej modele sporo powyżej tysiąca, to mogłoby się zdawać, że but za jedyne tysiąc peelenów pójdzie na pniu. OK, zegarek to zakup na lata, czego nie można powiedzieć o butach, aczkolwiek ja i tak uważam, że musiałabym upaść kilka razy na głowę, żeby tyle zapłacić i za jedno, i za drugie. Ba, do tej pory nie miałabym zegarka biegowego, gdyby nie to, że można je wziąć za grosze w telekomie zamiast telefonu. Z drugiej strony - tych, których stać, czyli profesjonaliści, kupią raczej coś profesjonalnego, typowo startowego, a nie but dla bogatych, ale jednak mas. A przynajmniej ja go tak oceniam. Więc wychodzi na to, że to coś dla osób z kategorii "zawód - syn/córka prezesa". Tyle tylko, że największy book mody na bieganie to już był, więc nawet jako rekwizyt na instagrama się już chyba nie nadaje...LukeDNB pisze: Wysnuwanie wniosków przez jedną opinię jest niewymierne, bo jestem więcej jak pewny że po tym całym marketingowym cyrku wprowadzenie tego buta na rynek nie będzie klapą. Sprzedadzą te swoje kilkaset sztuk na horrendalnej marży i wyjdą na swoje.
Zatem stosując to podejście, buty wystarczyłyby mnie na 2-3 miesiące biegania. Drogo :PIn regards to the life of ASICS trainers, we do not tend to give an definite average mileage that the shoe will last.
However, we do give an estimate of 500-700 miles in the shoe depending on which terrain you are running.
If you need any more information, please let me know.
Kind Regards
ASICS Customer Service Team
brawo tyPonad 3 lata temu inżynierowie z ASICS Institute of Sport Science wyznaczyli sobie ambitny cel. Postanowili stworzyć najlepszy w historii but biegowy ASICS. To trudne przedsięwzięcie zakończyło się sukcesem - powstał MetaRun,