Nessi pisze:Ruszyliśmy właśnie z nową odsłoną naszego sklepu. Jest szybki, intuicyjny, przejrzysty. Wprowadziliśmy kilka zmian technicznych, np. Schowek,
Moim zdaniem nawigacja taka sobie - tak na pierwszy rzut oka, nie ma np. kluczowego przelacznika, tzn. wyboru produktow dla kobiet / mezczyzn.
Sklep juz pewnie kupiliscie, wiec potrzebujecie walczyc z tym co juz macie - ale po obejrzeniu kilku wiekszych internetowych sklepow biegowych, to absolutnie najlepszy funkcjonalnie jest RunnersClub.pl (i nie jestem przez nich oplacany...) - nawigacja, mozliwosc filtrowania wyboru, sortowanie. IMO proba osiagniecia zblizonej funkcjonalnosci powinna byc Waszym celem.
Nessi pisze:Sklep jest responsywny, dzięki czemu zakupy zrobicie na każdym urządzeniu mobilnym. Zresztą sprawdźcie sami.
A to jest funkcjonalnosc, o ktorej wiem, ze aktualnie jest b. modna, jednak wydaje mi sie odrobine kwiatkiem do kozucha - byc moze jakies badania udowadniaja cos innego? - ale kupowanie czegos powazniejszego na ekraniku telefonu, wydaje mi sie jednak malo wygodne (np. wielkosc zdjec produktu).