Tuba BUFF
-
- Zaprawiony W Bojach
W Intersporcie oraz w sklepach górskich
-
- Zaprawiony W Bojach
dzieki
dopiero w drugim sklepie udalo mi sie znalezc - podobno straszne oblezenie ostatnimi czasy przezywaja, co dolaza to zaraz znikaja
bardzo podoba mi sie ten material 
nie mialam okazji widziec tych podrobek za 19, jestem jednak ciekawa czy one tez sa bezszwowe?

nie mialam okazji widziec tych podrobek za 19, jestem jednak ciekawa czy one tez sa bezszwowe?
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
takLadyE pisze: nie mialam okazji widziec tych podrobek za 19, jestem jednak ciekawa czy one tez sa bezszwowe?
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Rozgrzewający Się
Jako ,że jesień zbliża się wielkimi krokami pomyślałem , że dobrze byłoby sprawić sobie jakieś okrycie głowy .
Popatrzyłem trochę na allegro ,ale jedyne buffy które widziałem były w cenie 59 zł co jest dla mnie trochę za dużo. Poszukałem trochę bardziej i znalazłem coś takiego :
http://www.e-horyzont.pl/chusta-vikle-8 ... 6504t.html
w cenie 15,90 + przesyłka 9 zł .
Co o tym sądzicie ?
Nigdy nie miałem z takimi wynalazkami do czynienia , dlatego proszę o Waszą pomoc .
Popatrzyłem trochę na allegro ,ale jedyne buffy które widziałem były w cenie 59 zł co jest dla mnie trochę za dużo. Poszukałem trochę bardziej i znalazłem coś takiego :
http://www.e-horyzont.pl/chusta-vikle-8 ... 6504t.html
w cenie 15,90 + przesyłka 9 zł .
Co o tym sądzicie ?
Nigdy nie miałem z takimi wynalazkami do czynienia , dlatego proszę o Waszą pomoc .
- samur
- Wyga
Czyli te polecacie? http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &country=1 Bo też się teraz zastanawiam nad zakupem kilku (dwa dla mnie, jeden dla dziewczyny). I czy warto kupować ten z polarem? Czy też lepiej zwykły? I jak w ogóle Wasze doświadczenia z tymi podróbkami? Bo jak czytam tutaj, to niczym się nie różnią...
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Ja różnicy nie zauważam
biega sie w nich super! nie wiem czy opłaca sie kupować ten z polarem? ja mam zwykły i przy -20 stopniach nie było mi zimno w szyje... wydaje mi sie że ten z polarem to raczej do takich dłuższych wędrówek po pare godzin...

- turbojajko
- Stary Wyga
Witam !
"Macalem " w sklepie org. Buffa , tube z Jacka Wolfskina i jakiegos jeszcze. Oryginalny buff jest bardziej elastyczny i co za tym idzie lepiej przylega itd.
Material jest napewno inny. Jak ktos nie widzi roznicy to pewnie nie widzial oryginala.
"Macalem " w sklepie org. Buffa , tube z Jacka Wolfskina i jakiegos jeszcze. Oryginalny buff jest bardziej elastyczny i co za tym idzie lepiej przylega itd.
Material jest napewno inny. Jak ktos nie widzi roznicy to pewnie nie widzial oryginala.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zgadza się wg. mojej skromnej opinii oryginał to coś więcej niż kawałek materiału. Swojego kupiłem 4 lata temu i służy mi do dziś 365 dni w roku. Zwłaszcza zimą mam z niego super użytek w postaci cieniutkiej i oddychającej czapeczki. Rewelacja
- samur
- Wyga
Też mam w końcu oryginał... Rzeczywiście także moim zdaniem materiał różni się - patrzyłem buffy w Hi Mountain i oryginalne. Ja swój już używałem, jako szal, czapkę i bacalawę wczoraj, bo było zimno... I jest to naprawdę super przydatna 'szmatka'.