Nie ma za co !PATATAJEC pisze:Crazyfly i lubusz - dzięki za podpowiedzi. Dziś zamówiłem rozmiar M na napieraj.pl.
Pozdrawiam!
Teraz w tą pogodę sprawdzają się niezawodnie.
Nie ma za co !PATATAJEC pisze:Crazyfly i lubusz - dzięki za podpowiedzi. Dziś zamówiłem rozmiar M na napieraj.pl.
Pozdrawiam!
Mierzyłam niedawno męskie legginsy Adidasa w outlecie w Piasecznie - były długie i bardzo wąskie. Porządna jakość, chociaż bez bajerów technologicznych. Niestety nie pamiętam nazwy modelu - zwykłe oddychające czarne z białymi 'lampasami', na dole suwak i odblask. Cena ok. 125 zł (albo 115?), standardowe rozmiary S, M i L. Mieli większą ilość. Moim zdaniem, do temp. -5 wystarczą.runner77 pisze:
Tez mam ten sam problem, jak opisywaliscie, tj. 191 cm wzrostu i szczuple nogi.... Efekt - leginsy czesto wiszą.
Witam !runner77 pisze:Dzieki Midi. Nie spodziewalem sie, ze adidasa mozna dostac juz w takiej cenie. To bedzie dobra wskazowka na przyszlosc. Teraz, po przeczytaniu tego tematu, zdecydowalem sie kupic Dobsomy (zamowilem L i czekam).
No i napalilem sie nieco przyznaje na te leginsy CW-X. No a z uwagi na ich cene nie chcialbym sie pomylic z rozmiarem... Jezeli wiec ktos ich uzywa i ma podobne wymiary do moich (podane w poprzednim poscie) - prosze o pomoc.
wojtek pisze:Niebawem do kraju wchodzi firma CW-X ( condition wear till infinity ) .
Ich rajtuzy , Insulator , sprawily sie doskonale podczas ostatniej zimy.
Nie tylko jest to odziez uciskowa , z elementami kinesiotaping , to zastosowanie nanotechnologii powoduje odczucie stalego komfortu podczas zmiennych temperatur.
Nie ukrywam ze drogo ale nie tak drogo jak Mercedes.