Dzięki za komentarze odnośnie wskazań wysokiego tętna na początku biegu ....już nabyłem żel do USG faktycznie pomaga .Osobiście traktuję właśnie te pierwsze 2km jako rozgrzewkę biegając zazwyczaj w tempie kilkadziesiąt sekund wolniej na kilometr od zakładanego średniego tempa całego biegu -pozdrawiam Robert.misthunt3r pisze:Ja nie rozumiem czemu się dziwicie, że pokazuje wysokie tętno na początku. Kto z was z ręką na sercu robi prawdziwą rozgrzewkę przed treningiem, a kto traktuje pierwsze 2-3km wolnego OWB1 jako rozgrzewkę? W drugim przypadku skok tętna na początku nie jest niczym dziwnym.
Garmin f305
-
- Dyskutant
-
- Zaprawiony W Bojach
Można na ebay. Warto sprawdzić, czasem ceny są interesujące, szczególnie gdy zamawia się z USA.
http://www.ebay.pl/itm/Garmin-Forerunne ... 2c6237384c
Taniej w Polsce nie kupisz. nie wiem czy jest to nowy zegarek. Nie znam niemieckiego.
Ebay jest bezpieczny, musisz mieć kartę kredytową lub zrobić przelew na podane konto.
http://www.ebay.pl/itm/Garmin-Forerunne ... 2c6237384c
Taniej w Polsce nie kupisz. nie wiem czy jest to nowy zegarek. Nie znam niemieckiego.
Ebay jest bezpieczny, musisz mieć kartę kredytową lub zrobić przelew na podane konto.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Amazon
-
- Zaprawiony W Bojach
http://amazon.co.uk/
Widzę, że muszę was uświadomić o fakcie istnienia europejskiego amazona, który wysyła z UK. Zawsze jest opcja wysyłki do Polski, a bardzo często zakupy powyżej 25 funtów, są wysyłane za darmo. Chociaż przy obecnym dołująco niskim kursie PLN rzeczywiście ten zakup się nie opłaca
Widzę, że muszę was uświadomić o fakcie istnienia europejskiego amazona, który wysyła z UK. Zawsze jest opcja wysyłki do Polski, a bardzo często zakupy powyżej 25 funtów, są wysyłane za darmo. Chociaż przy obecnym dołująco niskim kursie PLN rzeczywiście ten zakup się nie opłaca

- herson
- Zaprawiony W Bojach
dziękujemy zbawcomisthunt3r pisze:http://amazon.co.uk/
Widzę, że muszę was uświadomić o fakcie istnienia europejskiego amazona, który wysyła z UK. (
-
- Zaprawiony W Bojach
Wciąż mu niestety daleko do poziomu z ubiegłego roku w tym samym okresie. Poza tym nie tylko PLN się umacnia obecnie.lapka88 pisze:Aktualnie PLN się umacnia.
Nie ma sprawy :Dherson pisze:dziękujemy zbawco
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy przy obwodze w nadgarstku 16-17cm garmin 305 będzie zdecydowanie za duży? Mówiono już, że posiada bardzo twardy pasek i boję się, że nie wyrobi się na mojej szczupłej ręce i będzie sterczał, albo strasznie dziwnie wyglądał. Tak oczywiście wiem, ze najlepiej przymierzyć, ale w chwili obecnej nie mam takiej możliwości, a może ktoś z Was ma podobną sytuacje i może podzielić się doświadczeniem 

- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadgarstek 14,5cm. Jeszcze mam kilka oczek na pasku wolnych, więc nawet osoba ze szczuplejszą ręką mogłaby poradzić sobie z Garminem. Nie sterczy. Ale używam dopiero miesiąc.henry1428 pisze:Czy przy obwodze w nadgarstku 16-17cm garmin 305 będzie zdecydowanie za duży? Mówiono już, że posiada bardzo twardy pasek i boję się, że nie wyrobi się na mojej szczupłej ręce i będzie sterczał, albo strasznie dziwnie wyglądał. Tak oczywiście wiem, ze najlepiej przymierzyć, ale w chwili obecnej nie mam takiej możliwości, a może ktoś z Was ma podobną sytuacje i może podzielić się doświadczeniem
-
- Stary Wyga
Mam pytanie o możliwości naszego Gremlina. Sprawa ma się tak, że mam mapkę z przebiegiem trasy i chciałbym ją przebiec, ale z racji jej zawisłości na pewno się pogubię. Czy jest jakaś opcja żeby wgrać trasę do zegarka i aby mnie nawigował. Poniżej trasa o której piszę.

Druga sprawa, czy może nawigować mnie po trasie, którą kiedyś już przebiegłem i jest w pamięci zegarka???

Druga sprawa, czy może nawigować mnie po trasie, którą kiedyś już przebiegłem i jest w pamięci zegarka???