Suunto Ambit 3
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja wpadłem na inny sposób. Trzeba z ustawień telefonu bluetooth wywalić wcześniej sparowany ambit. Potem następnie trzeba go ponownie sparować i jak się sparuje włączyć z palca synchronizację. Wtedy jest szansa że się połączy. Jak zegarek jest wg mnie świetny tak aplikacja to jakaś masakra. Choć chyba dwie aktualizacje wcześniej przynajmniej u mnie automatycznie sunciak łączył się z androidem i nie miałem najmniejszych problemów.
-
- Rozgrzewający Się
podepne się pod temat. czy kwestia oprogramowania na androida uległa jakiejś poprawie ? chce zakupić ten zegarek i nie daje mi to spokoju?
Czy ktoś z was trafił na wersje ambit 3 black ze szkielkiem sapphire ? czy to szkiełko występuje tylko w wersji z błyszczacym pierscieniem ?
Z gory dzieki za pomoc
Czy ktoś z was trafił na wersje ambit 3 black ze szkielkiem sapphire ? czy to szkiełko występuje tylko w wersji z błyszczacym pierscieniem ?
Z gory dzieki za pomoc
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
1. Nie
2. Nie
3. Nie wiem
2. Nie
3. Nie wiem
-
- Wyga
1. Nic się chyba nie zmieniło.
2/3. Czarny jak narazie nie występuje z tym szkiełkiem, ale teraz jest mozliwosc personalizacji wyglądu zegarka na stronie suunto, całkiem fajnie może zegarek wyglądać
polecam spróbować, a to nic nie kosztuje .
2/3. Czarny jak narazie nie występuje z tym szkiełkiem, ale teraz jest mozliwosc personalizacji wyglądu zegarka na stronie suunto, całkiem fajnie może zegarek wyglądać

-
- Rozgrzewający Się
kupiłem zegarek i wbrew temu co wyczytałem na necie wszystko pięknie się łączy z androidem aż miło, mój telefon to sony xperia M4. Konfiguracja z pasem to samo.
bateria do 100 % naładowała sie w 2h, nie myślałem ze aż tak szybko
GPS faktycznie łapie migusiem
Chcialem tylko zapytać w jaki sposób zmienia sie dokładność zapisu gps w movescount albo w zegarku?
bateria do 100 % naładowała sie w 2h, nie myślałem ze aż tak szybko
GPS faktycznie łapie migusiem
Chcialem tylko zapytać w jaki sposób zmienia sie dokładność zapisu gps w movescount albo w zegarku?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W trybie sportowym na aplikacji zmieniasz dokładność zapisu. Co do telefonu ja mam Nexus 4 ale czysty najnowszy android. U mnie sa kłopoty z połączeniem. Nie tyle co za pierwszym razem a za drugim. Czyli zgrywam trening i na drugi dzień ponownie chce zgrać już jest lipa nie połączy się.
-
- Rozgrzewający Się
dzieki, moze to kwestia tego ze mam wyłączone wszystkie mozliwe powiadomienia (nie biegam z smartfonem), może spróbuj wyłaczyć to potencjalnie troche odciąży łącze bootouth,
z treningami sie jeszcze nie bawiłem ale mam nadziej ze bedzie szło gladko jak do tej pory,
p.s. jestem osobą średnio ukomputerowioną a servis movescount jak dla rewelacja z endomondo gorzej sobie radziłem niz z nim.
z treningami sie jeszcze nie bawiłem ale mam nadziej ze bedzie szło gladko jak do tej pory,
p.s. jestem osobą średnio ukomputerowioną a servis movescount jak dla rewelacja z endomondo gorzej sobie radziłem niz z nim.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Powiadomienia też mam wyłączone.Bluetooth nie jest w żaden sposób obciążony. Usunąłem wszystkie inne sparowane urzadzenia. Co to znaczy że się nie bawiłeś z treningami? Nie zgrywałeś aktywności na zegarek czy nie wgrywałeś zaplanowanego treningu na zegarek? Ostatniego zdania całkowicie nie rozumiem. Prośba sprawdzaj to co piszeszmaciekl pisze:dzieki, moze to kwestia tego ze mam wyłączone wszystkie mozliwe powiadomienia (nie biegam z smartfonem), może spróbuj wyłaczyć to potencjalnie troche odciąży łącze bootouth,

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przestrzegam przed oglądaniem. Oscara tym nie wygram ale jeśli ktoś chce zobaczyć jak u mnie przebiega synchro to bardzo proszę. Dodam że dopiero za trzecim razem się udało choć pierwszego nie nagrałem. Czy robicie to w inny sposób a może gdzieś popełniam błąd.
https://youtu.be/EhKcEZv8rHo
https://youtu.be/EhKcEZv8rHo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście, że przed synchronizacją usuwam zegarek z pamięci telefonu. Tego tu na filmiku nie pokazałem ale tak robię. Dziś rano natomiast wiedząc, że jest nowa aktualizacja usunąłem apkę z telefonu. Ponownie zainstalowałem aplikację na telefonie. Sparowałem połączenie i o dziwo telefon po kilku minutach połączył się z zegarkiem i przesłał dzisiejszy poranny trening. Stało się to chyba pierwszy raz od jakiegoś czasu. Dziś po południu zaplanuję jutrzejszy trening i bez gmerania postaram się na tych porannych ustawieniach przesłać go do zegarka. Ciekawi mnie czy prześle czy muszę ponownie od nowa parować zegarek z telefonem.RP35 pisze:Up@
Spróbuj usunąć zegarek ze sparowanych urządzeń i może wtedy będzie lepiej , bo narazie nie wygląda to zachęcająco.
Wczoraj wyszła aktualizacja "Android app", może teraz będzie lepiej ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Poki co po odinstalowaniu aplikacji z telefonu i zrobieniu wszystkiego od A do Z synchronizacja działa. Jestem w szoku bo nawet druga synchronizacja działa bardzo dobrze. Tak jak wcześniej zegarek sam wykrywa włączoną aplikację i wszystko pięknie się łączy. Bravo
PS Kolejny dzień testów synchronizacji. I kolejny dzień poprawnej pracy zegarka z aplikacją. W końcu działa to tak jak należy.
PS Kolejny dzień testów synchronizacji. I kolejny dzień poprawnej pracy zegarka z aplikacją. W końcu działa to tak jak należy.